H «Πετζετάκις» το 51% της Imperial Pl.

H «Πετζετάκις» το 51% της Imperial Pl.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 51% της Imperial Plastech απέκτησε η «Πετζετάκις» και ταυτόχρονα ποσοστό 37,95% περιήλθε στον έλεγχο του κ. Γ. Πετζετάκι, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και παραίτησης του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων.

Τo συνολικό καταβληθέν τίμημα ανέρχεται στο ύψος των 2.000.000 δολαρίων Καναδά και έγινε στο πλαίσιο ολοκλήρωσης σχεδίου αναδιοργάνωσης και απόκτησης διοικητικού ελέγχου της Imperial Plastech Inc. από την ελληνική εταιρεία.

Η διαπραγμάτευση των μετοχών της Imperial Plastech διεκόπη προσωρινά και αναμένεται να αρχίσει εκ νέου στις 5 Φεβρουαρίου 2004. Στο διοικητικό συμβούλιο της Imperial Plastech Inc. εξελέγησαν οι κ. Γεώργιος Πετζετάκις, πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της «Α.Γ. Πετζετάκις» και Παύλος Κανελλόπουλος, γενικός διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της εταιρείας.

Η απόκτηση του ελέγχου της Imperial Plastech εντάσσεται στις προσπάθειες του ομίλου για αυτόνομη ανάπτυξη και διεύρυνση των κύριων δραστηριοτήτων του στη Βόρεια Αμερική.

Σημειώνεται ότι η καναδική εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής συστημάτων πλαστικών σωλήνων και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Τορόντο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή