H Aspis και στο εξειδικευμένο leasing

H Aspis και στο εξειδικευμένο leasing

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών leasing σε συνδυασμό με όλη την γκάμα των προϊόντων χρηματοδοτικής μίσθωσης, η Aspis Leasing επιδιώκει την αύξηση του μεριδίου που ελέγχει στην εγχώρια αγορά, έχοντας ως όχημα το δίκτυο των 67 καταστημάτων της μητρικής της τράπεζας Aspis Bank.

H εμπορική στρατηγική επικεντρώνεται στη διαμόρφωση νέων υπηρεσιών χρηματoδοτικής μίσθωσης, ενώ παράλληλα δίδεται έμφαση στους τομείς του direct και vendor leasing, του yacht finance, τη μακροενοικίαση αυτοκινήτων, καθώς και το real estate leasing.

Παράλληλα, η θυγατρική του ομίλου Aspis Bank ενδιαφέρεται για την ενίσχυση της παρουσίας της στον τομέα του air finance, δηλαδή της χρηματοδότησης αεροπλάνων, έχοντας ήδη τέσσερις τέτοιες συμβάσεις στο ενεργητικό της, ενώ ερευνά και τη χρηματοδότηση ελικοπτέρων, αλλά και του yacht finance, τομέας που απαιτεί συνδυασμό leasing και τραπεζικού δανεισμού.

Ως προς τη μακροχρόνια χρηματοδοτική μίσθωση ακινήτων, η εταιρεία προσανατολίζεται κυρίως στις ξένες επιχειρήσεις που αναπτύσσουν δράση στην Ελλάδα. Για τη μακροενοικίαση αυτοκινήτων συνεργάζεται με περισσότερες από 5 εταιρείες του κλάδου στις οποίες κάνει leasing αυτοκινήτων και εκείνες στη συνέχεια τα υπομισθώνουν στον τελικό χρήστη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή