Εν μέσω κυκλώνα οι μετοχές του κατασκευαστικού κλάδου

Εν μέσω κυκλώνα οι μετοχές του κατασκευαστικού κλάδου

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O «κυκλώνας» που σαρώνει τις μετοχές του κατασκευαστικού κλάδου εντάθηκε χθες, εν μέσω φημολογίας για την πορεία του ομίλου Alfa Alfa Holdings. H διοίκηση του τελευταίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία θεωρεί «παντελώς ανυπόστατες» τις φήμες περί της ρευστότητας του ομίλου, αλλά οκτώ από τις δέκα μετοχές που παρουσίασαν την μεγαλύτερη πτώση ανήκουν στον κλάδο των τεχνικών εταιρειών (συμπεριλαμβανομένων των μετοχών της Alfa Alfa Energy, Alfa Alfa Holdings και ΑΛΤΕ του Ομίλου Αλλαμανή).

Ο δείκτης των κατασκευαστικών εταιρειών υποχωρούσε κατά περίπου 2,5% στη χθεσινή συνεδρίαση, με τη διοίκηση του X.A. να προχωρεί σε ανακοίνωση με την οποία συνιστά ψυχραιμία στους επενδυτές. Οι απώλειες των τεχνικών εταιρειών από την αρχή του έτους αγγίζουν το 3,37%, με τον Γενικό Δείκτη του X.A. να παρουσιάζει άνοδο που φτάνει το 12,5%. H επόμενη εβδομάδα θεωρείται κρίσιμη για ορισμένους εργολήπτες, όπως η Ευρωπαϊκή Τεχνική, που αναζητούν εναγωνίως λύση στα σοβαρά προβλήματα ρευστότητας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή