H «Βάρδας» ανέλαβε τη διάθεση της συλλογής ρούχων Calvin Klein

H «Βάρδας» ανέλαβε τη διάθεση της συλλογής ρούχων Calvin Klein

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αποκλειστική διάθεση της αμερικανικής ανδρικής και γυναικείας συλλογής ρούχων CalviΚleiκαι CalviKleiSport ανέλαβε για την Ελλάδα και την Κύπρο η εισηγμένη εταιρεία Βάρδας AEBEE. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συνεργασίας της ελληνικής εταιρείας με την ιταλική Vestimenta Spa, η χρονική διάρκεια της οποίας καλύπτει την επόμενη πενταετία. Η διάθεση των συλλογών πρόκειται να ξεκινήσει από το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2004 και θα πραγματοποιείται τόσο μέσω του δικτύου καταστημάτων της «Βάρδας» όσο και μέσω του δικτύου χονδρικής. Οι γνωστές συλλογές του Αμερικανού σχεδιαστή CalviKlein, την αποκλειστική διάθεση των οποίων κατείχε έως σήμερα η εταιρεία Carouzos, εκτιμάται ότι θα ενισχύσουν τον κύκλο εργασιών της εισηγμένης εταιρείας κατά 2 εκατ. ευρώ περίπου ετησίως. Ενισχύουν δε το πορτφόλιο της «Βάρδας» σε casual και σπορ ενδύματα, σε επαλήθευση των εκτιμήσεων που έκανε στην «Οικ. K.» ο πρόεδρος και δ/νων συμβουλος της εταιρείας κ. Θεόδωρος Βάρδας για τη μεγέθυνση της ζήτησης των καταναλωτών για ενδύματα περισσότερο σπορ.

Για τη χρήση του 2003, η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι ο κύκλος εργασιών της είναι ενισχυμένος κατά 16% και ως εκ τούτου, η μερισματική απόδοση αναμένεται να υπερβεί το 4%. Περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της «Βάρδας» αναμένεται ότι θα επιτευχθεί εντός του τρέχοντος έτους, καθώς, όπως εκτιμά η διοίκηση της εταιρείας, η ωρίμαση των καταστημάτων της και ο εμπλουτισμός των προϊόντων που διατίθενται με νέα και καταξιωμένα brands του εξωτερικού πρόκειται να συνεισφέρουν στη βελτίωση των αποτελεσμάτων της, παρά το δυσμενές κλίμα που επικρατεί γενικότερα στην ελληνική αγορά ένδυσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή