Συμβάσεις στην Κύπρο η LogicDIS

Συμβάσεις στην Κύπρο η LogicDIS

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες συμβάσεις στην Κύπρο, που αφορούν στην εγκατάσταση του συστήματος επιχειρηματικού λογισμικού ComPakWIN, ανακοίνωσε η LogicDIS. Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας λογισμικού και υπηρεσιών πληροφορικής, οι επιχειρήσεις A-Z Furnishing Ltd, Artline, Αλεξ. Δημητρίου, Evpalia Trading Co. Ltd., S. Evripidou Ltd., Fasouliotis & Sons Ltd., Telepassport Telecommunications Ltd., Xendia Imports Ltd επέλεξαν το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα της LogicDIS που εκπροσωπείται στην Κύπρο από την Demstar InformatioGroup Ltd.

O αριθμός των πελατών της LogicDIS στην κυπριακή αγορά υπερβαίνει πλέον τις 40 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου εταιρείες (Αλκης Χατζηκυριάκος (Frou – Frou Bis) Ltd, Caramondani Bros Ltd, Jumbo Ltd, Muskita Aluminium Ltd, Spineys Cyprus Ltd) οι οποίες έχουν, επίσης, επιλέξει το ComΡakWΙγια τον εκσυγχρονισμό της μηχανογράφησής τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή