Χορηγός της Γυμναστικής Ομοσπονδίας η BSB

Χορηγός της Γυμναστικής Ομοσπονδίας η BSB

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επίσημη χορηγία της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας ανέλαβε η BSB, η εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του γυναικείου pret-a-porter, διανύοντας μια σταθερά εξελισσόμενη πορεία τα τελευταία χρόνια. Η ανακοίνωση της ανάληψης έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με επίτιμη προσκεκλημένη τη Nadia Comaneci. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ακόμη ο ασημένιος Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, η εθνική ομάδα του ανσάμπλ και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο μονόζυγο Βλάσσης Μάρας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η BSB τίμησε τον κ. Δημήτρη Δημητρόπουλο για την εκλογή του στο αξίωμα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, καθώς και την κ. Nadia Comaneci ως την αθλήτρια που με τις επιδόσεις της σφράγισε την έννοια της τελειότητας στη γυμναστική. Η ανάληψη της χορηγίας αυτής συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία συμπυκνώνεται στη φράση «Το πάθος για την πρόκληση» που είναι επίσης ο τίτλος της νέας επικοινωνιακής εκστρατείας της BSB για την άνοιξη/καλοκαίρι 2004. H εταιρεία σήμερα διαθέτει 48 BSB shops και 15 BSB point στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ στα μέσα Μαρτίου 2004 εγκαινιάζει την παρουσία της στην Κωνσταντινούπολη, με τη λειτουργία νέας θυγατρικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή