H Superfast Ferries στην έκθεση Σαγκάης

H Superfast Ferries στην έκθεση Σαγκάης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Superfast Ferries του Ομίλου Παναγόπουλου θα συμμετέχει στο ελληνικό περίπτερο του EOT στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Σαγκάης, τη World Travel Fair 2004. Η έκθεση, που οργανώνεται από 19-22 Φεβρουαρίου 2004, περιλαμβάνει συμμετοχές άνω των 150 εκθετών από 32 χώρες. Στόχος της εταιρείας μέσω της συμμετοχής της είναι η αναζήτηση νέων αγορών και η διεύρυνση του δικτύου πωλήσεών της, σε μια χρονιά ιδιαίτερης σημασίας για την Ελλάδα και τον τουρισμό.

Για τον σκοπό αυτόν και για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού, η Superfast Ferries σχεδίασε ειδικό ενημερωτικό φυλλάδιο στα κινέζικα, το οποίο παρουσιάζει την εταιρεία, καθώς και τα δρομολόγιά της στην Αδριατική, τη Βαλτική και τη Βόρειο Θάλασσα. Παράλληλα, ενημερώνει το κοινό για τα δρομολόγια εσωτερικού της θυγατρικής εταιρείας του ομίλου, Blue Star Ferries.

Η Superfast Ferries διαθέτει τον νεότερο και γρηγορότερο στόλο επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων στον κόσμο. Τα πλοία Superfast V, Superfast VI, Superfast XI και Superfast XII εκτελούν καθημερινά δρομολόγια από την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα για την Ανκόνα και το Μπάρι. Από τον Μάιο του 2001 τα νέα υπερσύγχρονα Superfast VII και Superfast VΙΙΙ συνδέουν καθημερινά το λιμάνι Ρόστοκ της Γερμανίας με το λιμάνι Χάνκο της Φινλανδίας, ενώ από τον Μάιο του 2002 ξεκίνησαν τα νέα δρομολόγια των Superfast ΙΧ και Superfast X μεταξύ Rosyth Σκωτίας και Zeebrugge Βελγίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή