Μπενρουμπή: ανάπτυξη δικτύου www.home.com

Μπενρουμπή: ανάπτυξη δικτύου www.home.com

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της www.home.com σε όλη την Ελλάδα, καθώς και την εμπορική διεύρυνση της σειράς προϊόντων IZZY Moulinex δίδει έμφαση εφέτος ο όμιλος Μπενρουμπή.

Πέρυσι, η μητρική πέτυχε τζίρο 26,6 εκατ. ευρώ αυξημένο κατά 23,4%, κέρδη 4,15 εκατ. ευρώ (+15%) και ενίσχυση του EBITDA κατά 50,6%. Σε ενοποιημένη βάση, ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 82 εκατ. ευρώ έναντι 72,9 εκατ. ευρώ που ήταν το 2002, καταγράφοντας άνοδο κατά 12,5%, τα κέρδη ενισχύθηκαν κατά 7,5% και ανήλθαν στα 6,2 εκατ. ευρώ, ενώ το EBITDA του ομίλου αυξήθηκε κατά 31,4%. Εν τω μεταξύ, η αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού, www.home.com, αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, καθώς στο τέλος του παρελθόντος έτους αριθμούσε 24 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ενώ μέχρι τον Απρίλιο θα προστεθούν ακόμη 6 νέα καταστήματα στις περιοχές της Ρόδου, Κορωπίου, Κομοτηνής, Καρδίτσας, Λαμίας και Δράμας. H διοίκηση της εταιρείας σχεδιάζει την ίδρυση και νέων καταστημάτων μέχρι το καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή