Rate Capital: ασφαλιστικά μέτρα από Αγροτική

Rate Capital: ασφαλιστικά μέτρα από Αγροτική

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνουν οι εξελίξεις για το ύψος του ανοίγματος στη χρηματιστηριακή εταιρεία Rate Capital, η οποία ανέστειλε τη λειτουργία της αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ολοκληρώθηκε χθες η εκκαθάριση στην εταιρεία, ενώ η Αγροτική κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά 7 στελεχών της εταιρείας και εξεδόθη προσωρινή διαταγή δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων. Τα ασφαλιστικά μέτρα στρέφονται κατά των εξής φυσικών προσώπων: K. Δαλαμάνη, M. Δαλαμάνη, Μαρία σύζυγος K. Δαλαμάνη, Κωνσταντίνας Δαλαμάνη, N. Δανάκου, Στ. Μηνά και Τζωρτζ Γκρέιβς του Ρόμπερτ.

Να σημειώσουμε ότι η Αγροτική είχε δώσει εγγυητικές επιστολές ύψους 15 εκατ. ευρώ στην εταιρεία για να πραγματοποιηθούν οι αγορές μετοχών, ενώ το ερώτημα είναι τι άνοιγμα υπάρχει στην εταιρεία από τους κωδικούς, καθώς επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι η εταιρεία δεν διαθέτει στοιχεία για τα χαρτοφυλάκια των πελατών της. Χθες ομάδα επενδυτών που επισκέφθηκε το Αποθετήριο διαπίστωσε ότι δεν υπάρχουν μετοχές στους κωδικούς τους, επιβεβαιώνοντας το μείζον πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή