H Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες Χίου απαντά για τα κέρδη της

H Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες Χίου απαντά για τα κέρδη της

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στο φύλλο της 21/02/2004 σελ. 10 με τίτλο «Ιχθυοκαλλιέργεια: πνίγονται στα ρηχά», αναφέρεται ότι «H Νηρεύς το 2003 οδηγείται σε ζημίες περί τα 2 εκατ. ευρώ από ζημίες 2,03 εκατ. ευρώ την προηγούμενη οικονομική χρήση».

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αντίθετα με την αναφορά του συντάκτη τού ως άνωθεν σχολίου, τα οικονομικά αποτελέσματα της «Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες Χίου A.E.» για το οικονομικό έτος 2003 παρουσιάζονται βελτιωμένα και έχουν ως εξής: «Σε επίπεδο μητρικής εταιρείας τα κέρδη προ φόρων εκτιμάται πως θα διαμορφωθούν στα 3,1 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 148% σε σχέση με το 2002. O κύκλος εργασιών του Νηρέα θα ανέλθει σε 62,5 εκατ. ευρώ, έναντι 55,7 εκατ. ευρώ το 2002, καταγράφοντας άνοδο 12%. Σε ενοποιημένο επίπεδο ο όμιλος επιχειρήσεων αναμένεται να εμφανίσει κέρδη προ φόρων της τάξης των 5,2 εκατ. ευρώ και κύκλο εργασιών στα 105 εκατ. ευρώ».

Οι προβλέψεις των αποτελεσμάτων του Ομίλου Νηρεύς έχουν δημοσιευθεί στον οικονομικό Τύπο, ενδεικτικά δε αναφέρουμε τη συνέντευξη του κ. Δημητρίου Παπανικολάου, οικονομικού διευθυντή του Ομίλου, στην εφημερίδα The Daily Times στις 6/2/2004.

Δεδομένων των ανωτέρω, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε άμεσα για την αποκατάσταση της αλήθειας και τη σχετική πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού με κάθε πρόσφορο μέσο.

Με εκτίμηση

Αριστείδης Στ. Μπελλές

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή