Rate Capital: Μόνο ελάχιστα μικροπροβλήματα παρουσιάζονται

Rate Capital: Μόνο ελάχιστα μικροπροβλήματα παρουσιάζονται

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κύριοι,

Εν συνεχεία της 17/2/2004 επιστολής μας προς την εφημερίδα σας και εν συνεχεία των καθημερινών δημοσιευμάτων σας, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι.

Ο μέτοχος της εταιρείας μας κ. Δαλαμάνης Κωνσταντίνος είναι στην Ελλάδα, είναι ψευδές το δημοσίευμα περί φυγής του στο εξωτερικό και παραμένει στη διάθεση παντός επενδυτή και πάσας αρμοδίας εποπτεύουσας αρχής, προκειμένου να διευκολύνει το έργο του επόπτη εκκαθάρισης που έχει ορίσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και να διεκολύνει την εκκαθάριση των τίτλων των πελατών και τη μεταφορά τους σε άλλες χρηματιστηριακές εταιρείες χωρίς να διαταραχθεί ούτε κατ’ ελάχιστον η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Η εταιρεία μας έχει ήδη τεθεί με τη νόμιμη και ομαλή διαδικασία που ορίζει ο νόμος υπό εκκαθάριση και όλοι οι επενδυτές εξυπηρετούνται καθημερινά κατά τις εργάσιμες ώρες στα γραφεία της εταιρείας και προβαίνουν σε μεταφορές των τίτλων τους. Λαμβανομένου υπ’ όψιν του γεγονότος ότι η εταιρεία έχει δέκα χιλιάδες πελάτες, κατά τη διαδικασία μεταφοράς παρουσιάζονται κάποια επουσιώδη προβλήματα, τα οποία επιλύονται με τη βοήθεια του επόπτη εκκαθάρισης και των μελών του πρώην Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Συνεπώς, όλη η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και ουδείς φόβος υφίσταται για το επενδυτικό κοινό.

Οπως σας έχουμε γνωστοποιήσει ήδη με την προηγούμενη επιστολή μας, η εταιρεία έχει αποζημιώσει όλους τους υπαλλήλους, έχει εξοφλήσει όλους τους προμηθευτές της, δεν οφείλει ούτε σε ασφαλιστικούς οργανισμούς ούτε στο Δημόσιο. H μοναδική οφειλή της εταιρείας είναι αποκλειστικά και μόνο προς τις τράπεζες, η οποία είναι αφενός καλυμμένη από προσωπικές εγγυήσεις των μετόχων και αφετέρου ήδη έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για τη ρύθμιση και ολοκληρωτική πληρωμή της.

Δεδομένου ότι τα δημοσιεύματα της εφημερίδας σας είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν τεράστια προβλήματα στην έως τώρα ομαλή λύση και εκκαθάριση της εταιρείας μας, παρακαλείσθε όπως δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και να ενημερωθεί το επενδυτικό κοινό.

Μετά τιμής

Κωνσταντίνος Δαλαμάνης»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή