OTE: αποκρύπτουν παραίτηση κορυφής

OTE: αποκρύπτουν παραίτηση κορυφής

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι στα αλήθεια συμβαίνει στον OTE; Γιατί κρατούν μυστική την παραίτηση του γενικού διευθυντή εσωτερικού ελέγχου του OTE και του Ομίλου; Γιατί αυτή υπεβλήθη; Ποιοι τη «χειρίζονται» και γιατί;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γενικός διευθυντής εσωτερικού ελέγχου του OTE κ. Θεόδωρος Γκεζέπης έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού κ. Ελ. Αντωνακόπουλο, ενώ απέχει και από τα καθήκοντά του. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι η εκκρεμότητα αυτή είναι τριών σχεδόν εβδομάδων, κάτι που ασφαλώς δίδει έδαφος για πλείστες εικασίες περί του παρασκηνίου της παραίτησης.

Ο κ. Θ. Γκεζέπης προσελήφθη ως γενικός διευθυντής εσωτερικού ελέγχου του Ομίλου OTE τον Σεπτέμβριο του 2001, επί N. Μανασή. Εργάσθηκε ως ελεγκτής στην KPMG, ενώ ανέλαβε στη συνέχεια θέση ευθύνης στις τράπεζες BNP, Χίου και Πειραιώς. Αλλοι στον OTE υποστηρίζουν ότι έλεγχοι που επιχείρησε ο κ. Γκεζέπης τον έφεραν σε αντίθεση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για διαφωνίες των δύο που ανέκυψαν σε σχέση με συγκεκριμένη προμήθεια εξοπλισμού. Βέβαια, δεν λείπουν και εικασίες που αναφέρουν ότι ο γενικός διευθυντής εσωτερικού ελέγχου διατύπωσε αντιρρήσεις για «χειρισμούς» ως προς τα αποτελέσματα του 2003 ή ότι εντόπισε τιμολόγια χωρίς συμβάσεις ή ακόμα ότι επισήμανε υποκοστολογημένους εκτελωνισμούς υλικών.

Πάντως, ο OTE σύντομα θα υποχρεωθεί, έστω και προσχηματικά να ανακοινώσει τι έχει συμβεί με τον εν λόγω γενικό διευθυντή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή