Νέες δυνατότητες πρόσβασης στο Διαδίκτυο από την Q-Telecom την 1η Μαρτίου 2004

Νέες δυνατότητες πρόσβασης στο Διαδίκτυο από την Q-Telecom την 1η Μαρτίου 2004

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον εμπλουτισμό των υπηρεσιών της και στο χώρο του Internet προχωράει η Q-Telecom (η επιχειρησιακή μονάδα τηλεπικοινωνιών της Info-Quest) προσφέροντας από την 1η Μαρτίου 2004 έξι νέες δυνατότητες πρόσβασης στο Διαδίκτυο, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες, μέσω της τεχνολογίας ADSL με τις συνδέσεις myQnet ADSL FAST Dynamic και myQnet ADSL FAST Static. Ολες οι συνδέσεις myQnet απευθύνονται σε παλιούς και νέους συνδρομητές της Q-TELECOM, τόσο στην κινητή τηλεφωνία με συμβόλαιο Q1 όσο και στη σταθερή τηλεφωνία με Q 1765.

Με τις νέες υπηρεσίες myQnet όλοι οι παραπάνω συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα για απεριόριστη πρόσβαση στο Internet με σταθερή μηνιαία χρέωση, ανεξάρτητα από το χρόνο σύνδεσης στο Διαδίκτυο καθώς και τον όγκο των δεδομένων που διακινούνται, με υψηλές ταχύτητες σύνδεσης, τεχνολογίας ADSL και με επιλογή δυναμικής ή στατικής διεύθυνσης (ΙΡ).

Πιο συγκεκριμένα οι έξι (6) νέες διαφορετικές επιλογές συνδέσεων έχουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

– myQnet ADSL Fast (Dynamic) 384 Kbps, με μηνιαία χρέωση 25 ευρώ.

– myQnet ADSL Fast (Dynamic) 512 Kbps, με μηνιαία χρέωση 45 ευρώ.

– myQnet ADSL Fast (Dynamic) 1024 Kbps, με μηνιαία χρέωση 90 ευρώ.

– myQnet ADSL Fast (Static) 384 Kbps, με μηνιαία χρέωση 30 ευρώ.

– myQnet ADSL Fast (Static) 512 Kbps, με μηνιαία χρέωση 50 ευρώ.

– myQnet ADSL Fast (Static) 1024 Kbps, με μηνιαία χρέωση 95 ευρώ.

Παράλληλα, μειώνονται, έως 49%, όλες οι μηνιαίες χρεώσεις στις συνδέσεις myQnet με πρόσβαση στο Internet μέσω του τηλεφωνικού δικτύου ΡSΤκαι ISDN. Οι νέες ανταγωνιστικές τιμές διαμορφώνονται όπως παρακάτω:

– myQnet PST56 Kbps, με νέα μηνιαία χρέωση 8 ευρώ.

– myQnet ISD64 Kbps, με νέα μηνιαία χρέωση 15 ευρώ.

– myQnet ISD128 Kbps, με νέα μηνιαία χρέωση 20 ευρώ.

Ολες οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 18%. Σε όλες τις συνδέσεις προσφέρονται δωρεάν οι επιπλέον υπηρεσίες Web mail ([email protected]), User pagers (30Mb), My account, Search engine, Mirror sites, Chat groups, Net meeting και News groups. Η Q-TELECOM προσφέρει ελάχιστη διάρκεια σύνδεσης δύο (2) μηνών και εξασφαλίζει πανελλαδική πρόσβαση στο Internet με τη συνεργασία του δικτύου της Hellas OLine. Οι συνδέσεις myQnet ADSL FAST προσφέρονται εφόσον υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης της τηλεφωνικής γραμμής σε ADSL από τον ΟΤΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή