ΕΒΔΟΜΑΔΑ

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φορητών συνέχεια από τη Fujitsu-Siemens

Με τέσσερις νέους φορητούς υπολογιστές της σειράς Amilo ετοιμάζεται για να υποδεχθεί τη νέα σχολική χρονιά η Fujitsu-Siemens, επεκτείνοντας ακόμα περισσότερα την υφιστάμενη γκάμα με νέα μοντέλα. Πρόκειται για υπολογιστές της σειράς Amilo M και Amilo A, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν δύο ακόμα μοντέλα της σειράς Amilo L. Ολα τα νέα notebook προσφέρουν δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης σε τοπικό δίκτυο (LAN), ενώ κάθε κατηγορία δίνει έμφαση σε διαφορετικά στοιχεία. Τα Amilo M χρησιμοποιούν επεξεργαστές Intel Centrino Mobile, στοχεύοντας στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που αγγίζει τις πέντε ώρες. Αντίστοιχα, το Amilo L1310 απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να συνδυάσουν και χρήσεις ψυχαγωγίας (π.χ. παιχνίδια), καθώς ενσωματώνει κάρτα γραφικών ATI Radeon Xpress 200 με μνήμη έως 128 Mb. Ολοι οι νέοι φορητοί υπολογιστές της Fujitsu-Siemens είναι εξοπλισμένοι με τη νέα γενιά οθονών WXGA (15,4 και 17 ιντσών), τεχνολογίας Crystal View, που εξασφαλίζει μεγαλύτερη γωνία θέασης και επιπλέον φίλτρα, που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικότερα τις αντανακλάσεις. Επίσης, όλα τα notebooks διαθέτουν οδηγούς εγγραφής DVD DL (Dual Layer). Ειδικότερα, όσον αφορά τη σειρά Amilo A (μοντέλα A 1645G και A 1667G) χρησιμοποιεί επεξεργαστές AMD Mobile (Turion, ή Athlon). Οι τιμές (με ΦΠΑ) των υπολογιστούν κυμαίνονται από 900 έως 2.700 ευρώ.

Τραγουδήστε χωρίς βαθμολογίες

Δεν χρειάζεται να γραφτείτε σε κάποια από τις γνωστές και ανθούσες τους τελευταίους μήνες «ακαδημίες τραγουδιού» προκειμένου να εξασκήσετε τις φωνητικές σας χορδές και να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας στο τραγούδι, αρκεί η φιλοδοξία σας να μην περιορίζεται αποκλειστικά στο ελληνικό πεντάγραμμο. Τι εννοούμε; Αναφερόμαστε στο νέο παιχνίδι που κυκλοφόρησε για το Playstation 2, με τίτλο Singstar 80’s, το οποίο δεν απαιτεί την εξόντωση ενός πολυάριθμου στρατού, προκειμένου ο παίκτης να επιτύχει τον στόχο του. Αντιθέτως, το μόνο που χρειάζεται είναι καλή παρέα, καθώς το παιχνίδι περιλαμβάνει 30 επιτυχίες της δεκαετίας του ’80 και των αρχών του ’90, τα οποία οι παίκτες μπορούν να ερμηνεύσουν κατά το δοκούν, καθώς οι στίχοι προβάλλονται στην οθόνη της τηλεόρασης. Παράλληλα, μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα βίντεο-κλιπ των τραγουδιών. Με τη συνοδεία δύο μικροφώνων υψηλής ποιότητας μπορείτε να τραγουδήσετε, ενώ ταυτόχρονα το παιχνίδι ελέγχει τον τόνο, τον ρυθμό και τη χροιά της φωνής, υποσχόμενο να μετατρέψει ακόμα και τον πιο παράφωνο σε ερμηνευτή ολκής. Μεταξύ των τραγουδιών περιλαμβάνονται τίτλοι από τους Culture Club (Karma Chameleon), The Cure (Just like heaven), Simple Minds (Don’t you), Blondie (Atomic), Europe (The final countdown), Vanilla Ice (Ice ice baby), Dexy’s Midnight Runners (Come on Eileen), Kate Bush (Running up that hill) και Belinda Carlisle (Heaven is a place on earth).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή