Ατζεντα

2' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

– EMPORIKI ΒΑΝΚ

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των μετόχων της Τράπεζας, στις 14.00, στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας (αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων), οδός Σοφοκλέους 11 (Γ΄ όροφος), Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας με καταβολή μετρητών ή / και με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, και παροχή εξουσιοδοτήσεων για τη, μεταξύ άλλων, τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Τράπεζας που αφορά «Μετοχικό κεφάλαιο – μετοχές της εταιρείας» και Κωδικοποίηση Καταστατικού. 3. Λοιπά θέματα – Ανακοινώσεις.

ΤΡΙΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

– ΜΠΑΛΑΦΑΣ Α.Ε. *

Β΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 09.00, στο κτίριο της NOVART, 8ο χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας και Λαρίσης 1, 2ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας για τη διαχειριστική χρήση 01.01.2004 έως 31.12.2004, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών. 2.Υποβολή και έγκριση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας για τη διαχειριστική χρήση 01.01.2004 έως 31.12.2004 και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών. 3.Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τη διαχειριστική χρήση 01.01.2004 έως 31.12.2004. 4. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για την επόμενη διαχειριστική χρήση, και ορισμός της αμοιβής τους. 5. Επικύρωση εκλογής νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 6. Χορήγηση άδειας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθυντές της εταιρείας για συμμετοχή τους σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση ομοειδών επιχειρήσεων (άρθ. 23 Κ.Ν. 2190/20, αρθ. 16 του Καταστατικού της εταιρείας). 7. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με ακύρωση ιδίων μετοχών της εταιρείας – Τροποποίηση Καταστατικού. 8. Αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της εταιρείας με αντίστοιχη μείωση του αριθμού τους – Τροποποίηση Καταστατικού. 9. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών – Τροποποίηση Καταστατικού. 10. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου – Τροποποίηση Καταστατικού. 11. Τροποποίηση επωνυμίας – Τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού. 12. Διεύρυνση δραστηριοτήτων και τροποποίηση του Καταστατικού. 13. Κωδικοποίηση Καταστατικού. 14. Λοιπές ανακοινώσεις.

       

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

– MARFIN FINANCIAL GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ *

Α΄ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 16.00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε., επί της Λεωφ. Κηφισίας αρ. 24 Β, ισόγειο, στο Αμαρούσιο Αττικής, για να αποφασίσουν επί των ακόλουθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με μετρητά και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. 2. Λήψη απόφασης σχετικά με την κατάργηση ή μη του δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών μετόχων κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ως προς τις μετοχές που θα εκδοθούν και, σε περίπτωση κατάργησης, του τρόπου της διάθεσης των νέων μετοχών. 3. Καθορισμός της τιμής διάθεσης των νέων μετοχών. – Δικαίωμα απόληψης μερίσματος των μετοχών που θα προέλθουν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. – Εισαγωγή των νέων μετοχών που θα εκδοθούν, συνεπεία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. 4. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την κατάρτιση Ενημερωτικού Δελτίου, τη χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και κάθε συναφούς θέματος. 5. Ενημέρωση της Γενικής Συνέλευσης για τη χρήση από το Διοικητικό Συμβούλιο της εξουσιοδότησης προς έκδοση κοινών και μετατρεψίμων ομολογιακών δανείων σύμφωνα με τις αποφάσεις της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 29.6.2004 και το Καταστατικό της εταιρείας. 6. Έγκριση εκλογής νέων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 7. Προσθήκη νέων Μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο εντός του εύρους που καθορίζει το Καταστατικό. Ορισμός Ανεξάρτητων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή