Εικονικό επιχειρηματικό ταξίδι στην Ιαπωνία

Εικονικό επιχειρηματικό ταξίδι στην Ιαπωνία

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την προώθηση του προγράμματος «Εικονικές Επιχειρηματικές Συζητήσεις» (Virtual Business Talks) στην Ελλάδα ανέλαβε το Ελληνο-Ιαπωνικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί το πρώτο βήμα για την παρουσίαση και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στην ιαπωνική αγορά, χωρίς να χρειάζεται επίσκεψη στην Ιαπωνία.

Το πρόγραμμα χορηγείται από την Ιαπωνική Επιτροπή Προώθησης Διεθνών Επιχειρηματικών Ευκαιριών και υποστηρίζεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Οσάκας, την Περιφερειακή Διοίκηση της Οσάκα, τη Δημοτική Διοίκηση της Οσάκα και το Εθνικό Ινστιτούτο Προηγμένης Βιομηχανικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Εκθεσιακός χώρος

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε ως ένας εικονικός εκθεσιακός χώρος στο διαδίκτυο όπου προωθούνται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των εκθετών, συνοδευμένα από λεπτομερείς πληροφορίες καθώς και φωτογραφίες στα εικονικά περίπτερα, προκειμένου οι συμμετέχουσες εταιρείες να ανταλλάσσουν πληροφορίες και να συνάπτουν επιχειρηματικές συζητήσεις με τη βοήθεια του Διαδικτύου. Είναι σχεδιασμένο ώστε να παράσχει όσες περισσότερες δυνατές πληροφορίες σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο, ανεξαρτήτως της γεωγραφικής τους τοποθεσίας, και να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στην Ιαπωνία.

Κατηγορίες εκθετών είναι: Μηχανήματα, εργαλεία, ανταλλακτικά, κατασκευαστικά υλικά και έπιπλα, είδη καθημερινής χρήσης, ενδύματα, προϊόντα υγιεινής, τρόφιμα, περιβάλλον, πληροφορική, τηλεπικοινωνίες κ.ά.

Τι προσφέρει

Βασικές υπηρεσίες που προσφέρονται είναι:

– Μετάφραση πληροφοριακών λεπτομερειών στην ιαπωνική γλώσσα

– Εκθεση στο διαδίκτυο διάρκειας ενός έτους

– Δημιουργία μεγέθους Α4 «λίστας εκθετών» και διανομής της σε ιαπωνικές εταιρείες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον

– Εκδηλώσεις Δημοσίων Σχέσεων για πρόσβαση στο V.B.T. (συμπεριλαμβανομένων άρθρων στο newsletter του O.C.C.I., πληροφορίες που θα διανέμονται με e-mail, παρουσίαση σε σεμινάρια, συναντήσεις κτλ.)

– Εργαλεία επαφής online

– Υπηρεσίες Σύναψης Επιχειρηματικών Δεσμών

– Πρόσβαση και επιλογή από ιαπωνικές εταιρείες της Βάσης Πληροφοριών/Δεδομένων

– Αναζήτηση για ιαπωνικές επιχειρήσεις από Ειδικούς Εμπορίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα www.g-boc.com/vbt/e/ ή να επικοινωνήσουν με το Ελληνο-Ιαπωνικό Εμπορικό Επιμελητήριο για να παραλάβουν το σχετικό υλικό (e-mail: [email protected]).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή