Πώς διαμορφώνονται οι προμήθειες

Πώς διαμορφώνονται οι προμήθειες

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– METOXIKA ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: Προμήθεια αγοράς μεριδίου από 0% έως 4%. Το ποσοστό αυτό διαμορφώνεται αναλόγως του ύψους του προς επένδυση κεφαλαίου, αλλά και του χρόνου διατήρησής του μεριδίου. Ετσι, όσο μεγαλύτερο είναι το κεφάλαιο τόσο μικρότερη η προμήθεια αγοράς, ενώ αυτή μηδενίζεται όταν ο χρόνος είναι τουλάχιστον άνω των τριών μηνών. Σημειώνεται πως κάθε ΑΕΔΑΚ έχει διαφορετικά όρια χρόνου και ύψους κεφαλαίου. H προμήθεια πώλησης μεριδίου αυτής της υποκατηγορίας είναι από 0% έως 2%.

– METOXIKA ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Οι προμήθειες για την αγορά ή πώληση μεριδίων, καθώς και οι αμοιβές διαχείρισης είναι περίπου όμοια με τα μετοχικά εσωτερικού.

– MIKTA: Οι προμήθειες για την αγορά μεριδίου αυτής της υποκατηγορίας κυμαίνονται μεταξύ 0% έως 1,25%. Οι προμήθειες για την εξαγορά μεριδίου αυτής της υποκατηγορίας κυμαίνονται μεταξύ 0,% έως 1,6%.

– ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ: Οι προμήθειες για την αγορά μεριδίου αυτής της υποκατηγορίας κυμαίνονται μεταξύ 0% έως 0,75%. Οι προμήθειες για την εξαγορά μεριδίου αυτής της υποκατηγορίας κυμαίνονται μεταξύ 0,% έως 1%.

– ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ: Οι προμήθειες για την αγορά μεριδίου αυτής της υποκατηγορίας είναι συνήθως μηδενικές.

Οι προμήθειες για την εξαγορά μεριδίου αυτής της υποκατηγορίας είναι πάλι μηδενικές. Ωστόσο, για να αποτρέψουν οι ΑΕΔΑΚ την άμεση έξοδο των μεριδιούχων έχουν βάλει ένα όριο ελάχιστης διακράτησης της θέσης του που ξεκινά από επτά ημέρες. Σε ρευστοποίηση του μεριδίου τους σε μικρότερο χρονικό διάστημα, τότε η προμήθεια πώλησης ανεβαίνει στο 1%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή