EN ΣΥΝΤΟΜΙΑ

2' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νανόπουλος: Οι επιχειρηματίες να αναλάβουν πρωτοβουλίες

Να αναλάβουν αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, κάλεσε τους επιχειρηματίες ο διευθύνων σύμβουλος της EFG Eurobank Ergasias, Νικόλαος Νανόπουλος, μιλώντας σε εκδήλωση της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη. O κ. Νανόπουλος υπογράμμισε ότι «έχουν πλέον ωριμάσει οι συνθήκες, ώστε ο ιδιωτικός τομέας να αναλάβει τον ρόλο του αλλά και τις ευθύνες του ως πραγματικού αναπτυξιακού μοχλού της οικονομίας μας. Η ιδιωτική πρωτοβουλία θα πρέπει να αποδείξει ότι διαθέτει τις ικανότητες, ότι διακρίνεται από τη σύγχρονη αυτή αντίληψη, ότι είναι σταθερά προσανατολισμένη στην αναζήτηση της συνεχούς βελτίωσης, της γνώσης, της ποιότητας και ότι δεν διστάζει να αναμετρηθεί με τους καλύτερους ανταγωνιστές του εξωτερικού». O επικεφαλής της Eurobank ανέφερε ότι η μεγάλη πρόκληση σήμερα για όλους είναι «να κινηθούμε ταχύτατα προς ένα ανταγωνιστικό πρότυπο, που θα εστιάζεται στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, στην ενσωμάτωση της σύγχρονης τεχνογνωσίας, στην αξιοποίηση της τεχνολογίας, καθώς και στην υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων διοίκησης». Στην εκδήλωση της τράπεζας ήταν παρόντες περίπου 200 επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος που δραστηριοποιούνται στους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, του τουρισμού, της ναυτιλίας και των κατασκευών. O διευθύνων σύμβουλος της Eurobank αναφέρθηκε και στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες που λαμβάνονται για τη δημοσιονομική εξυγίανση και γενικά για τις διαρθρωτικές προσαρμογές σε όλους τους τομείς, υπογραμμίζοντας ότι παράλληλα θα πρέπει να προωθηθεί η περαιτέρω απελευθέρωση των αγορών.

Ιnteramerican: αποζημιώσεις

Αποζημιώσειςσυνολικού ύψους 140,3 εκατ. ευρώ κατέβαλε κατά το πρώτο οκτάμηνο του έτους η Interamerican σε ασφαλισμένους της τόσο στον κλάδο ζωής και υγείας όσο και στον κλάδο γενικών ασφαλειών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, από το συνολικό ποσό των αποζημιώσεων, τα 108,6 εκατ. ευρώ αφορούν στον κλάδο ζωής και υγείας, ενώ ο αριθμός των περιπτώσεων που έχουν αποζημιωθεί ανέρχεται στις 134.000. Στον κλάδο των γενικών ασφαλειών οι αποζημιώσεις που πλήρωσε η εταιρεία κατά το ίδιο διάστημα σε 22.000 ασφαλισμένους ανέρχονται σε 31,7 εκατ. ευρώ, ενώ οι επί τόπου επεμβάσεις, που πραγματοποίησε μέσω της εταιρείας οδικής βοήθειας, έφτασαν τις 26.216, οι μεταφορές μέσω των οχημάτων της τις 31.961 και οι υπηρεσίες Autohelp παρασχέθηκαν σε 6.303 περιστατικά. Στον τομέα της άμεσης ιατρικής βοήθειας, η εταιρεία πραγματοποίησε με τα ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα που διαθέτει 2.363 υγειονομικές μεταφορές ασθενών και τραυματιών, ενώ το συντονιστικό κέντρο της ανταποκρίθηκε σε ιατρικές συμβουλές σε 15.535 τηλεφωνικές κλήσεις και ο αριθμός των εξυπηρετούμενων περιστατικών στο εξωτερικό ανήλθε στα 1.500 περίπου.

Τα στεγαστικά «My Ηome»

Νέες δυνατότητες προσφέρουν στους δανειολήπτες τα στεγαστικά δάνεια της Emporiki Bank «My Ηome».

Μεταξύ των άλλων, η νέα σειρά δανείων της Εμπορικής Τράπεζας προσφέρει ευέλικτους συνδυασμούς σταθερού και κυμαινόμενου επιτοκίου, δυνατότητα καθορισμού μηνιαίων δόσεων, προγράμματα προστασίας έναντι ανόδου επιτοκίων, δυνατότητα καταβολής της 1ης δόσης μέχρι και 2 χρόνια από την εκταμίευση του δανείου, καθώς και δυνατότητα ολικής ή μερικής πρόωρης εξόφλησης χωρίς ποινή για τα δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου.

Ακόμα προσφέρονται:

– Διάρκεια αποπληρωμής μέχρι 40 έτη.

– Μηναία δόση από 395 ευρώ.

– Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη της οικογένειας.

– Προεγκεκριμένο καταναλωτικό δάνειο μέχρι 30.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή