Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) επανεκλέχθηκε ο κ. Δημ. Ασημακόπουλος. Χρέη αντιπροέδρων αναλαμβάνουν οι Β. Λιαμέτης (ΑΣΚΕΒΕ), Δ. Λέντζος(ΔΑΚΜΜΕ), Γ. Τσέντος (ΔΑΚΜΜΕ), Ε. Δαγκωνάκης (ΠΑΣΚΜΜΕ) και Γ. Καββαθάς (ΠΑΣΚΜΜΕ). Γενικός γραμματέας είναι ο Ν. Σκορίνης (ΑΣΚΕΒΕ), ταμίας ο Ι. Ρουσανίδης (ΔΑΚΜΜΕ) και μέλη οι Π. Γαλανόπουλος (ΔΗΚΕΒΕ), Δ. Φέτσης (ΔΗΚΕΒΕ) και Γ. Χιόνης (ΔΗΚΕΒΕ).

Σε δηλώσεις του ο κ. Ασημακόπουλος ανέφερε ότι θα εντατικοποιηθεί η προσπάθεια για να τεθούν οι πολιτικές για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κυβέρνησης και των κομμάτων. «Προς το παρόν φαίνεται να επικυριαρχεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο η θέση των πολύ ολίγων και οικονομικά ισχυρών, οι οποίοι ασκούν καθοριστική πίεση προς τις εθνικές κυβερνήσεις», αναφέρει, γι’ αυτό και στόχος της νέας ηγεσίας της ΓΣΕΒΕΕ είναι να μην περιθωριοποιηθεί η μικρή, πολύ μικρή και μεσαίου μεγέθους επιχείρηση. «Πρέπει να υπάρχει αξιολόγηση των νομοθετημάτων για τις επιπτώσεις τους, θετικές ή αρνητικές στις μικρές επιχειρήσεις», καταλήγει, προσθέτοντας πως «δυστυχώς και στον τομέα αυτό της αξιολόγησης, η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις μεταξύ των 25 κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή