Εμπορική Τράπεζα: Ελκυστικά επιτόκια καταθέσεων

Εμπορική Τράπεζα: Ελκυστικά επιτόκια καταθέσεων

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αναπροσαρμογή των επιτοκίων των καταθετικών της προϊόντων προχώρησε η Εμπορική Τράπεζα. Παράλληλα η τράπεζα δημιούργησε ένα νέο λογαριασμό ταμιευτηρίου, τον Premium Αποταμιευτικό, ο οποίος προσφέρει ελκυστική απόδοση χωρίς προθεσμιακή δέσμευση, με επιτόκιο το οποίο φθάνει το 1,90%. Τα επιτόκια των λογαριασμών μισθοδοσίας διατηρούνται στο ίδιο επίπεδο, φθάνοντας έως και 2,50% για ποσά μέχρι και 10.000 ευρώ στην περίπτωση του λογαριασμού Salary Ρlus.

Ακόμα, η Emporiki Bank προσφέρει μεταξύ των άλλων καταθέσεων προθεσμίας μία σειρά λογαριασμών από ένα έως τρία έτη με προνομιακό επιτόκιο. Μια ετήσιας διάρκειας κατάθεση με την ονομασία VALUE PLUS και μια διετούς ή τριετούς διάρκειας κατάθεση με την ονομασία Χρυσός Προνομιακός Λογαριασμός ως εξής:

– Ετήσια προθεσμιακή κατάθεση με εφάπαξ καταβολή τόκων και επιτόκιο 2,10%.

– Ετήσια προθεσμιακή κατάθεση με μηνιαίες καταβολές τόκων και επιτόκιο 1,95%.

– Διετή προθεσμιακή κατάθεση με εφάπαξ καταβολή τόκων και επιτόκιο 2,20%.

– Τριετή προθεσμιακή κατάθεση με εφάπαξ καταβολή τόκων και επιτόκιο 2,34%.

H διετής και τριετής προθεσμιακή κατάθεση είναι δυνατόν να διακοπούν μετά την παρέλευση ενός έτους χωρίς την επιβολή ποινής, με εκτοκισμό με το επιτόκιο της αντίστοιχης περιόδου διατήρησης (π.χ. έτους ή διετίας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή