Σινεμά πολυτελείας από τη Village

Σινεμά πολυτελείας από τη Village

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το παραδοσιακό ποπ κορν μετατρέπεται σε πιάτα από ένα πλήρες μενού συνοδεία κρασιού ή μπίρας στις νέες κινηματρογραφικές αίθουσες Gold Class που παρουσίασε η Village Roadshow. Οι νέες αίθουσες είναι χωρητικότητας 40 ατόμων και χαρακτηρίζονται από άνεση και πολυτέλεια διαθέτοντας δικό τους ξεχωριστό εκδοτήριο εισιτηρίων, μπαρ και φουαγιέ, αποτελώντας τη μετεξέλιξη της παραδοσιακής κινηματογραφικής αίθουσας και την αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια της Village Roadshow να προσελκύσει στις αίθουσες κοινό ηλικίας άνω των 35 ετών. Σήμερα λειτουργούν στο Village Entertainment Park τέσσερις αίθουσες Gold Class και σύντομα ο αριθμός τους θα αυξηθεί σε οκτώ σε νέες αναπτύξεις που συμμετέχει η εταιρεία.

«Ο πολυκινηματογράφος σήμερα είναι ξεπερασμένος με τη μορφή που τον γνωρίσαμε και πλέον ο στόχος είναι η δημιουργία προορισμών για όλη την οικογένεια. Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχουμε στις αναπτύξεις εμπορικών κέντρων σε Αθήνα και περιφέρεια μέσω της δημιουργίας κινηματογράφων, καφέ, bowling και εμπορικών καταστημάτων που σχετίζονται με το σινεμά», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Χάρης Αντωνόπουλος, αναφερόμενος στα εμπορικά κέντρα σε Μαρούσι, Δέλτα Φαλήρου,Πυλαία και Βόλο στα οποία μετέχει η Village. Παράλληλα, στο πλαίσιο μετατροπής της Village σε εταιρεία ψυχαγωγίας συνεχίζεται η αναζήτηση έκτασης για την ανάπτυξη θεατρικού πάρκου με βασική θεματοποίηση το νερό και το πράσινο. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία διεκδικεί την εγκατάσταση του κανό καγιάκ στο Ελληνικό, στο πλαίσιο του σχετικού διαγωνισμού της «Ολυμπιακά Ακινήτα», τονίζοντας όμως ότι εξετάζει και τις εναλλακτικές επιλογές που προσφέρει η Αττική Οδός. Το θεματικό πάρκο θα έχει έκταση 200 στρεμμάτων -με δυνατότητα επέκτασης στα 300 στρέμματα- και το ύψος της επένδυσης εκτιμάται στα 100 εκατ ευρώ.

Νέος πολυκινηματογράφος

Παράλληλα η Village Roadshow βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για τη δημιουργία ενός ακόμα πολυκινηματογράφου 12 ή 15 αιθουσών στη συμβολή της Λ. Βουλιαγμένης με την οδό Παναγούλη και εκτιμά ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είναι σε θέση να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις. H εταιρεία εξετάζει επίσης τη μελλοντική χρήση του ιδιόκτητου ακινήτου στον παράδεισο Αμαρουσίου που μέχρι σήμερα φιλοξενεί 12 κινηματογραφικές αίθουσες. O πολυκινηματογράφος θα λειτουργήσει παράλληλα για κάποιο διάστημα με αυτές στο γειτονικό εμπορικό κέντρο της Lamda Development, αλλά εν συνεχεία το ακίνητο θα αλλάξει χρήση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή