AGENDA

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 10.00, στη Μυτιλήνη, στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου ΑΡΙΩΝ, οδός Σμύρνης 9, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση για την αλλαγή της χρήσης μέρους των αντληθέντων κεφαλαίων ύψους 3.530.000 ευρώ που προήλθαν από την τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο 2005 για τη χρηματοδότηση μέρους του προγράμματος αντικατάστασης των κυρίων μηχανών του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ και προγράμματος προσθηκών, βελτιώσεων στα Ε/Γ-Ο/Γ ΜΥΤΙΛΗΝΗ και Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΦΙΛΟΣ. 2. Υιοθέτηση προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών της εταιρείας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε υπαλλήλους της εταιρείας και συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΕΓΕΚ Α.Ε.

Α΄ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών και των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρείας, στις 14.00 και στις 15.00 αντίστοιχα, στα γραφεία της εταιρείας, Αμαρουσίου – Χαλανδρίου 18-20, στον Δήμο Αμαρουσίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση του από 02.12.2005 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης δι’ απορροφήσεως των ανωνύμων εταιρειών ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και Ανώνυμος Τεχνική Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία – ΜΕΤΩΝ Α.Ε. από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΑΕΓΕΚ Ανώνυμη Εταιρεία Γενικών Κατασκευών και Ναυτιλιακών, Τουριστικών, Γεωργικών και Δασικών Επιχειρήσεων 2. Εγκριση της συγχώνευσης δι’ απορροφήσεως των ανωνύμων εταιρειών με τις επωνυμίες ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και Ανώνυμος Τεχνική Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία – ΜΕΤΩΝ Α.Ε. από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΑΕΓΕΚ Ανώνυμη Εταιρεία Γενικών Κατασκευών και Ναυτιλιακών, Τουριστικών, Γεωργικών και Δασικών Επιχειρήσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69 έως και 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1933. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ ΑΒΕΕΔΕΣ

Α΄ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρείας, στις 13.00 και 14.00 αντίστοιχα, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, στον Δήμο Αθηναίων, Κρέοντος 25, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρείας με συνένωση μετοχών (reverse split) και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της εταιρείας. 2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας για συμψηφισμό ζημιών και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της εταιρείας. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή