AIG Greece: στόχος καθαρά ασφάλιστρα 36,3 εκατ. ευρώ

AIG Greece: στόχος καθαρά ασφάλιστρα 36,3 εκατ. ευρώ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύξηση της ασφαλιστικής παραγωγής κατά 11% προβλέπει για το 2006 η AIG Greece, στοχεύοντας σε καθαρά ασφάλιστρα 36,3 εκατ. ευρώ, ενώ με βάση το στόχο της τριετίας η ασφαλιστική παραγωγή θα ανέλθει στα 47 εκατ. ευρώ. Με βάση τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου, η τεχνική κερδοφορία (προ εσόδων επενδύσεων) διαμορφώθηκε στις 592 χιλιάδες ευρώ, ενώ η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων ξεπέρασε τα 8 εκατ. ευρώ.

Σταθερή επιλογή της διοίκησης της εταιρείας είναι να συνεχιστεί και το τρέχον έτος η πολιτική της αυστηρής ανάληψης κινδύνων, επικεντρώνοντας σε επικερδείς και νέους κλάδους. Η έμφαση θα δοθεί σε κλάδους όπως η επαγγελματική ευθύνη, η ασφάλιση στελεχών διοίκησης, χρηματικών απωλειών, ευθύνης ρύπανσης του περιβάλλοντος, ενώ η δραστηριοποίηση της εταιρείας σε παραδοσιακούς κλάδους, όπως του αυτοκινήτου, κατοικιών και προσωπικών ατυχημάτων στηρίζεται στην παραμετρική τιμολόγηση που εξασφαλίζει την κερδοφόρο ανάπτυξη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή