Πέντε όμιλοι για τη μακροχρόνια μίσθωση του Μπιτς Βόλεϊ Φαλήρου

Πέντε όμιλοι για τη μακροχρόνια μίσθωση του Μπιτς Βόλεϊ Φαλήρου

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις ελληνικοί και δύο γαλλικοί όμιλοι ανάπτυξης εμπορικών ακινήτων συμμετέχουν τελικά στην πρώτη φάση του διαγωνισμού για τη μακροχρόνια μίσθωση της εγκατάστασης του Μπιτς Βόλει στον Ολυμπιακό Πόλο του Φαλήρου. Συγκεκριμένα, στην πρώτη φάση του διαγωνισμού που αφορά την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετέχουν η Village Roadshow Operations Ελλάς, η ένωση προσώπων Everest A.E. και ΑΤΕΣΕ Α.Ε., η ένωση προσώπων ΓΕΚ Α.Ε. – J&P Αβαξ – ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. και οι γαλλικοί όμιλοι Altarea και SEPI S.Α.

Η ανταπόκριση του ιδιωτικού τομέα ικανοποιεί σαφώς της διοίκηση της «Ολυμπιακά Ακίνητα» δεδομένου ότι η εγκατάσταση του Beach Voley αποτελεί μια από τα πλέον «δύσκολα» ακίνητα προς εκμετάλλευση, καθώς είναι μια ανοικτή εγκατάσταση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως του καλοκαιρινούς μήνες. Στους στόχους πάντως της «Ολυμπιακά Ακίνητα» είναι η δημιουργία ενός υπερτοπικού χώρου αναψυχής κατά μήκος της θάλλασας, κάτι που διαμορφώνει προϋποθέσεις ανάπτυξης εμπορικών χρήσεων που θα λειτουργούν υποστηρικτικά και συμπληρωματικά στις αθλητικές και ναυταθλητικές δραστηριότητες και τους παράλιους περιπάτους.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους διαγωνισμούς, ο πρώτος ανάδοχος που θα ανακοινωθεί, ίσως και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα είναι για την εγκατάσταση του Μπάντμιντον (8.200 τ.μ. το γήπεδο, εντός έκτασης 25 στρεμμάτων) στο Γουδί. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η «Ολυμπιακά Ακίνητα» επέλεξε την προσφορά-πρόταση που έχει καταθέσει η ένωση προσώπων των κ. Μιχαήλ Αδάμ – Γ. Γιώργα και Δημ. Κοντογιάννη, που κατά το παρελθόν έχει οργανώσει επιτυχώς σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων στη συγκεκριμένη εγκατάσταση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή