Εξαγορά οικοπέδου στα Οινόφυτα από τη ΣΙΔΜΑ έναντι 3,8 εκατ. ευρώ

Εξαγορά οικοπέδου στα Οινόφυτα από τη ΣΙΔΜΑ έναντι 3,8 εκατ. ευρώ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εξαγορά 61 στρεμμάτων στα Οινόφυτα Αττικής, έναντι του ποσού των 3,846 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε χθες η εισηγμένη ΣΙΔΜΑ, στο πλαίσιο της υλοποίησης του επενδυτικού προγράμματός της και της μετεγκατάστασης λειτουργιών και υπηρεσιών της.

Η εταιρεία θα προχωρήσει άμεσα στην έκδοση οικοδομικής άδειας, με σκοπό την έναρξη εργασιών κατασκευής για την ανέγερση βιομηχανικών εγκαταστάσεων 11.000 τετραγωνικών μέτρων περίπου, πριν από τον Σεπτέμβριο του 2006. Το συνολικό έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2007. Η ΣΙΔΜΑ με την αγορά αυτή σχεδιάζει τη μεταφορά των γραμμών παραγωγής από τον Ασπρόπυργο στα Οινόφυτα και την ταυτόχρονη μετεγκατάσταση των διοικητικών υπηρεσιών και της διανομής από τις εγκαταστάσεις των Αθηνών (Πέτρου Ράλλη) στον Ασπρόπυργο.

Ειδικότερα, με τη μεταφορά της παραγωγής στα Οινόφυτα αναμένεται να καταστεί εφικτός ο ανασχεδιασμός των γραμμών παραγωγής και η προσθήκη νέων μηχανημάτων, όπως προβλέπονται από το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας, με στόχο τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή