Καλοκαίρι εξελίξεων για την Εμπορική Τράπεζα

Καλοκαίρι εξελίξεων για την Εμπορική Τράπεζα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Ιούνιο θα ανακοινώσει η κυβέρνηση τα σχέδιά της για την Εμπορική Τράπεζα, δήλωσε χθες από το Παρίσι ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης. Εχει επιτευχθεί πρόοδος στο θέμα, σημείωσε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι η πρώτη κρούση θα γίνει στην Credit Agricole, αλλά βέβαια όπως συμπλήρωσε η διαδικασία θα είναι ανοικτή σε όλους.

Ο κ. Αλογοσκούφης βρέθηκε χθες στο Παρίσι, εν όψει της ετήσιας υπουργικής συνόδου που πραγματοποιεί, στις 23 και 24 Μαΐου, ο ΟΟΣΑ. Στη γαλλική πρωτεύουσα ο υπουργός έδωσε συνέντευξη για τη σύνοδο, στην οποία θα προεδρεύσει ο πρωθυπουργός κ. Κων. Καραμανλής. Θέμα της συνόδου είναι η ενίσχυση της παγκόσμιας ευημερίας, και όπως είπε ο Ελληνας υπουργός, θα εστιασθεί στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν για να καταστεί ασφαλέστερο το διεθνές περιβάλλον.

Η παγκόσμια ανάπτυξη εξήγησε ο κ. Αλογοσκούφης είναι ισχυρή για τέταρτη χρονιά, ενώ από τους παράγοντες που δημιουργούν αβεβαιότητα είναι οι υψηλές τιμές του πετρελαίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή