EN ΣΥΝΤΟΜΙΑ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα νέα καταθετικά προϊόντα της Εθνικής

Μέχρι την Παρασκευή θα διαρκέσει η διάθεση από την Εθνική Τράπεζα δύο νέων επενδυτικών καταθετικών προϊόντων της σειράς κεφάλαιο plus. Πρόκειται για ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις σε ευρώ και δολάριο, που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη και δυνατότητα υπεραπόδοσης, ανάλογα με την πορεία των δεικτών που συνδέονται με την επένδυση.

Στεγαστικό από Πειραιώς

Νέο στεγαστικό προϊόν, που παρέχει σταθερότητα και προστασία στην αποπληρωμή του δανείου, δημιούργησε η Τράπεζα Πειραιώς. Πρόκειται για το νέο στεγαστικό δάνειο σταθερής δόσης, που συνδυάζει τη σιγουριά της σταθερής δόσης και την ευελιξία του κυμαινόμενου επιτοκίου, καθώς, ανεξάρτητα από τις μεταβολές των επιτοκίων, η δόση παραμένει σταθερή για όλη τη διάρκεια του δανείου.

Η στρατηγική της Κύπρου Leasing

H δημιουργία και διάθεση νέων προϊόντων αλλά και η εξυπηρέτηση τόσο των μεγάλων όσο και των μικρομεσαίων πελατών αποτελούν τον βασικό άξονα της αναπτυξιακής στρατηγικής της Κύπρου Leasing, η οποία κατά τα δύο τελευταία χρόνια καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση από πλευράς μεγεθών και μεριδίου αγοράς, μετά την EFG-Eurobank Leasing.

Εκτίναξη για τα Ελληνικά Καλώδια

Σε ανοδική τροχιά κινήθηκαν τα τριμηνιαία αποτελέσματα των Ελληνικών Καλωδίων, καθώς εμφάνισαν αύξηση του ενοποιημένου τζίρου κατά 68,02% και των ενοποιημένων μετά φόρους κερδών κατά 347,1%. Στο α΄ τρίμηνο του 2006, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα και με βάση τα ΔΛΠ, η εταιρεία πραγματοποίησε ενοποιημένο κύκλο εργασιών ύψους 65,741 εκατ. ευρώ, συγκριτικά με 39,125 εκατ. ευρώ το 2005.

Αλουμίνιον: βωξίτη από S&Β

Για άλλα δέκα χρόνια ανανεώθηκε η συμφωνία για την προμήθεια του εργοστασίου παραγωγής αλουμίνας της Αλουμινίου της Ελλάδος με βωξίτη από τη S&B. Βάσει της νέας συμφωνίας, η θυγατρική του Ομίλου Μυτιληναίου αναθέτει στη S&B να της προμηθεύει 700.000 τόνους βωξίτη ετησίως, ποσότητα σημαντικά αυξημένη (κατά 75%) σε σχέση με την ισχύουσα.

Σύλλογος Ασφαλιστικής Επιστήμης

Ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Συλλόγου Ασφαλιστικής Επιστήμης, η οποία έχει ως εξής: καθηγητής Ι. Ρόκας (πρόεδρος), Α. Καλαντζής (αντιπρόεδρος), καθηγήτρια Ρ. Χατζηνικολάου – Αγγελίδου (γενική γραμματέας), Α. Τσαβδαρίδης (ταμίας) και Ε. Βαρουχάκη (μέλος).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή