ΣΚΚΕ: Να αξιοποιήσουμε την υποστήριξη της πολιτείας

ΣΚΚΕ: Να αξιοποιήσουμε την υποστήριξη της πολιτείας

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη σημασία της διεθνούς συμφωνίας για τα κλωστοϋφαντουργικά που ρυθμίζει τις διεθνείς ροές εμπορίου και διατηρεί τις ισορροπίες στην αγορά, επεσήμανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων (ΣΚΕΕ), κ. Νικόλαος Γιαννέτος, κατά τη διάρκεια της χθεσινής, ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου.

Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δραστηριοποίηση της πολιτείας στη θέσπιση μέτρων στήριξης του κλάδου, εστιάζοντας ειδικότερα στη συμβολή της σύστασης του Εθνικού Συμβουλίου Κλωστοϋφαντουργίας – Ενδυσης.

Μιλώντας στην «Κ», ο γενικός διευθυντής του ΣΚΕΕ, κ. Μελέτης Καραμπίνης, σημείωσε ότι το υπουργείο Ανάπτυξης προσανατολίστηκε σε συγκεκριμένες δράσεις, οι οποίες βοηθούν τις ελληνικές επιχειρήσεις να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον και να αντιμετωπίσουν δυναμικά τις προκλήσεις. Στόχος είναι πλέον η αξιοποίηση των πολλαπλών οφελών που προκύπτουν από την υποστήριξη της πολιτείας, την καλύτερη οργάνωση των επιχειρήσεων και την αξιοποίηση του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή