AGENDA

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.

Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας στις 10.00, στα γραφεία της εταιρείας, στον Δήμο Παιανίας Αττικής (19ο χλμ. Λεωφ. Παιανίας – Μαρκοπούλου, Β΄ Συγκρότημα, δεξιά για τον βαίνοντα από Παιανία προς Μαρκόπουλο), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση της από 31.10.2006 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας για την παράταση του χρονοδιαγράμματος διάθεσης, καθώς και για τη μερική αλλαγή της χρήσης του αδιάθετου υπολοίπου των κεφαλαίων, που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας INTRAKAT και της απορροφηθείσας από την INTRAKAT εταιρείας INTRAMET. 2. Παροχή ειδικής έγκρισης (άδειας), κατ’ εφαρμογή του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920, για τη σύναψη σύμβασης εξαρτημένης εργασίας με μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. 3. Ανάκληση της από 09.02.2006 απόφασης της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας περί παροχής ειδικής έγκρισης (άδειας).

ΤΡΙΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΕΕΧ

Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 11.00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, Πλ. Φιλικής Εταιρείας 14, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για αγορά από την εταιρεία ίδιων μετοχών, μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών. 2. Διανομή προσθέτου (εκτάκτου) μερίσματος.

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΑΕΒΕ

Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, κατόχων κοινών μετοχών της εταιρείας, στις 11.00, στα γραφεία της εταιρείας, Λ. Συγγρού 55 & Α. Φραντζή 2, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση κατ’ άρθρ. 23α παρ. 2 κ.ν. 2190/1920 δικαιοπραξιών της εταιρείας μετά συνδεδεμένων προσώπων. 2. Εγκριση πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. 3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 4. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

ΑLΜΑ – ΑΤΕΡΜΩΝ Α.Ε.

Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 14.30, στα γραφεία της εταιρείας, στην Αθήνα, Ιβύκου 4, Παγκράτι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση κατ’ άρθρ. 23α παρ. 2 κ.ν. 2190/1920 δικαιοπραξιών της εταιρείας μετά συνδεδεμένων προσώπων. 2. Εγκριση πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. 3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 4. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

ΓΕΝΕΡ Α.Ε.

Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 13.00, στα γραφεία της εταιρείας, Καρυταίνης 9, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση κατ’ άρθρ. 23α παρ. 2 κ.ν. 2190/1920 δικαιοπραξιών της εταιρείας μετά συνδεδεμένων προσώπων. 2. Εγκριση πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. 3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 4. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή