ΕΒΔΟΜΑΔΑ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεργασία του ομίλου Carrefour με τη Vodafone

Και στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας με ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα σε συνεργασία με τη Vodafone, επεκτείνεται ο όμιλος Carrefour. Τα προϊόντα, τα οποία αποτελούν δύο πακέτα προπληρωμένης σύνδεσης καρτοκινητής τηλεφωνίας, φέρουν, πέραν του εμπορικού σήματος της Vodafone (powered by Vodafone) που αναγράφεται και στα δύο, τα εμπορικά σήματα των Carrefour και Champion Μαρινόπουλος, ξεχωριστά ανά πακέτο. Η Vodafone αποτελεί την πάροχο όλων των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών προς τους πελάτες των Carrefour και Champion, ενώ η διάθεση και μεταπώληση των προϊόντων θα γίνεται αποκλειστικά από την Carrefour Μαρινόπουλος σε 20 σημεία πώλησης Carrefour και σε 208 σημεία πώλησης Champion Μαρινόπουλος και 5′ Μαρινόπουλος.

Ελαΐς-Unilever: Αύξηση πωλήσεων και κερδών

Αύξηση πωλήσεων και κερδών για την Ελαΐς-Unilever στο εννέαμηνο της τρέχουσας χρήσης. Οι πωλήσεις ανήλθαν σε 175 εκατ. ευρώ έναντι 165,2 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρσι. Ανά κατηγορία προϊόντων τώρα, οι πωλήσεις προϊόντων επάλειψης και μαγειρικής αυξήθηκαν κατά 5,7% και διαμορφώθηκαν στα 137,8 εκατ. ευρώ, αποτελώντας το 78,7% του συνολικού κύκλου εργασιών, τα προσθετικά γεύσης και αφεψημάτων σημείωσαν αύξηση 7,7% και ανήλθαν σε 30,3 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να αντιπροσωπεύουν το 17,3% του συνολικού κύκλου εργασιών. Τα μικτά κέρδη ανήλθαν σε 72,5 εκατ. ευρώ έναντι 68,6 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2005, σημειώνοντας αύξηση 5,7%, ενώ το περιθώριο μικτού κέρδους ανήλθε σε 41,4% έναντι 41,5%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή