Ασφαλιστικές υπό την απειλή ανακλήσεων

Ασφαλιστικές υπό την απειλή ανακλήσεων

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφίγγει μέρα με την ημέρα ο κλοιός για τον ασφαλιστικό κλάδο, ο οποίος για άλλη μια φορά αντιμετωπίζει την απειλή των ανακλήσεων αδειών. Η προθεσμία που είχε θέσει ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γιάννης Παπαθανασίου για την ολοκλήρωση του ελέγχου εξέπνευσε την Παρασκευή και ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα για τις εταιρείες στις οποίες διαπιστώθηκε κεφαλαιακό άνοιγμα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έλλειμμα που ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ, το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί εντός των επομένων… ωρών, αφού η επίσημη προθεσμία έχει ουσιαστικά εκπνεύσει και η προσεχής Τρίτη δόθηκε ως περιθώριο και ύστατη ευκαιρία στις εταιρείες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα να καλύψουν τα ελλείμματά τους.

Πρόκειται ουσιαστικά για την τρίτη συνεχή χρονιά που η σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης υποχρεώνει τον κλάδο σε μαζικές αυξήσεις κεφαλαίων με παράλληλη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του ελέγχου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή