Η εβδομάδα που έρχεται

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου: Σήμερα πραγματοποείται στα Ιωάννινα φορολογικό σεμινάριο από την Πανελλήνια Ενωση Φοροτεχνικών Επιστημόνων (ΠΕΦΕ). Το σεμινάριο θα αφορά κυρίως τη φορολογία ακινήτων και πραγματοποιείται σε συνεργασία με στελέχη του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, τους κατασκευαστές, τους μεσίτες και τους φοροτέχνες.

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου: Κρίσιμη η ανακοίνωση των στοιχείων για την πορεία της οικοδομικής δραστηριότητας που θα ανακοινώσει η ΕΣΥΕ. Τα στοιχεία θα αφορούν τον Σεπτέμβριο και είναι ενδεικτικά για την πορεία των επενδύσεων και του ρυθμού ανάπτυξης.

ΙΝΤRΑΚΑΤ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, ώρα 10:00, στα γραφεία της εταιρείας, στον Δήμο Παιανίας Αττικής (19ο χλμ. Λ. Παιανίας – Μαρκοπούλου, Β΄ Συγκρότημα.

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου: ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΕΕΧ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, ώρα 11:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, Πλ. Φιλικής Εταιρείας 14, Αθήνα.

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου: JUMBO ΑΕΕ: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, ώρα 16:00, στα γραφεία της εταιρείας, Κύπρου 9 & Υδρας, Μοσχάτο, Αττική.

ΕΛΤΟΝ Α.Ε.: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, 16:00, στα γραφεία της εταιρείας, στον Αυλώνα Θέση Ντράσεζα (ΒΙΠΑ).

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΑΕΒΕ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρείας, ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρείας, Λ. Συγγρού 55 & Α. Φραντζή 2, Αθήνα.

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου: Η ΕΣΥΕ ανακοινώνει τον Εθνικό και Εναρμονισμένο Δείκτη Τιμών Καταναλωτή για τον Νοέμβριο.

Το ΙΟΒΕ διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2006 και ώρα 13:00, με θέμα «Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών: Διαπιστώσεις και Προτάσεις Πολιτικής» στην Αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου (Πεσμαζόγλου 1), με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης και δημόσιας παρουσίασης σχετικής μελέτης.

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου: ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ ABEE: Εκτακτη Γενική Συνέλευση, ώρα 15:00, στα γραφεία της εταιρείας, Λεωφ. Πεντέλης 48, 3ος όροφος, Βριλήσια, Αττική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή