ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λύση ανάγκης ή έξυπνες αγορές; Στην περίπτωση των καταστημάτων discount, που αποτελούν πρόσφατους «γνωρίμους» της ελληνικής αγοράς, μια και στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης είναι εδώ και χρόνια εδραιωμένα, μάλλον ισχύουν και οι δύο εκδοχές. Προσφέρουν τρόφιμα και ευρείας κατανάλωσης προϊόντα κατά βάση ιδιωτικής ετικέτας (δικών τους μαρκών δηλαδή) σε τιμές που μπορεί να είναι σε ορισμένες περιπτώσεις έως και 60% χαμηλότερες των αντίστοιχων επωνύμων ειδών.

Αν και είναι δύσκολο να υπολογιστεί ο κύκλος εργασιών των εν λόγω δραστηριοτήτων, παράγοντες της αγοράς σημειώνουν ότι τα εκπτωτικά πολυκαταστήματα ή οutlets προσελκύουν το σύνολο σχεδόν του αγοραστικού κοινού, αφού όλοι ενδιαφέρονται για επώνυμα είδη σε συμφέρουσες τιμές. Εκτιμάται πως η αγορά παρουσιάζει ανοδική πορεία, από τη στιγμή που υπάρχουν επιχειρήσεις κερδοφόρες, που πραγματοποιούν υψηλές πωλήσεις και δραστηριοποιούνται στη διαρκώς ανατροφοδοτούμενη αγορά της μόδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή