Επίμονο φλερτ Πειραιώς στην Κύπρου

Επίμονο φλερτ Πειραιώς στην Κύπρου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σίγουρος για την απόλυτη συμπληρωματικότητα μεταξύ Τράπεζας Κύπρου και Τράπεζας Πειραιώς δήλωσε χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλης Σάλλας.

Στον απόηχο της επιστολής που απέστειλε στη διοίκηση της κυπριακής τράπεζας για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων στρατηγικής συνεργασίας των δύο ομίλων, ο κ. Σάλλας υπογράμμισε ότι η συμμαχία των δύο δημιουργεί μεγάλα οφέλη για όλους. «Δεν έχει νόημα να συζητάμε αν κάποια πλευρά θεωρεί ότι η σχέση είναι ετεροβαρής. Μια τέτοιας σημασίας στρατηγική κίνηση μπορεί να υλοποιηθεί μόνο αν είναι ικανοποιημένες και οι δυο πλευρές», ανέφερε.

Ο κ. Σάλλας σημείωσε ότι η Τράπεζα Πειραιώς στην επικείμενη συνάντηση με τη διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου θα καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση με την οποία θα αποτυπωθούν όλα τα οφέλη που δημιουργούνται από την συμμαχία των δυο.

«Με τη συμμαχία μας δημιουργούνται πολλές συνέργειες. Είναι χαρακτηριστικό ότι πουθενά δεν συμπίπτουν οι θέσεις μας. Εμείς έχουμε σημαντική παρουσία στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, όπου η Τράπεζα Κύπρου είναι απούσα, ενώ έχει αξιόλογη παρουσία σε αγορές όπως της Μεγάλης Βρετανίας ή της Αυστραλίας και φυσικά της Κύπρου, όπου εμείς δεν έχουμε παρουσία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή