Η Marfin Popular Bank διαθέτει το 15,32% των μετοχών της

Η Marfin Popular Bank διαθέτει το 15,32% των μετοχών της

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διάθεση, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, του 15,32% των μετοχών της Marfin Popular Bank (πρώην Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου) ανακοίνωσε χθες ο όμιλος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διάθεση τουλάχιστον 11,9 εκατ. μετοχών της. H Citigroup και η Deutsche Bank AG ως Συνδιαχειριστές του Βιβλίου Προσφορών καθώς και η Keefe, Bruyette & Woods Ltd ως Κύριος Συνδιαχειριστής, ανακοινώνουν την τοποθέτηση έως 54.746.319 μετοχών της Marfin Popular Bank (MPB), πρώην Λαϊκή Κυπριακή Τράπεζα, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 15,32% της ΜΡΒ, μέσω ταχείας διαδικασίας βιβλίου προσφορών σε Ελληνες και ξένους θεσμικούς επενδυτές για λογαριασμό της Marfin Financial Group. Ως μέρος της τοποθέτησης η Dubai Financial LLC έχει συμφωνήσει να προβεί σε αγορά 18,874,093 μετοχών της MPB στην ίδια τιμή με αυτήν που θα οριστεί από το βιβλίο προσφορών για το υπόλοιπο των μέχρι 35,872,226 μετοχών της MPB. Οι Citigroup και Deutsche Bank έχουν επίσης διαθέσει για λογαριασμό της Marfin τουλάχιστον 11,9 εκατ. μετοχές της Εγνατίας Τράπεζας σε επιλεγμένους προκαθορισμένους επενδυτές.

Τέλος, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου ενέκρινε το Ενημερωτικό Δελτίο της Marfin Popular Bank Public Co Ltd για την παράλληλη εισαγωγή τους στα Χρηματιστήρια Κύπρου και Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή