ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παρουσίαση και έναρξη εργασιών με 35 πελάτες από τη νέα DIS

Την ίδρυση και έναρξη εργασιών της Dynamic Integrated Solutions (DIS) ανακοίνωσε χθες επίσημα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γ. Κυριακόπουλος, πρώην βασικός μέτοχος της LogicDIS. Ο κ. Κυριακόπουλος που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη διοίκηση της Singular Logic (διαδέχθηκε τη LogicDIS μετά τη συγχώνευση με την DeltaSingular), απέφυγε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. Υποστήριξε ότι τα ασφαλιστικά μέτρα εκδικάζονται τον Φεβρουάριο και ότι η DIS κέρδισε τα προσωρινά μέτρα στα οποία είχε προσφύγει η Singular Logic.

Η νέα εταιρεία ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft για την προώθηση των λύσεων της τελευταίας (Microsoft Dynamics Navision, Microsoft CRM και Business Intelligence) στην αγορά των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων. Επίσης, τα νέα προϊόντα λογισμικού που αναπτύσσει η DIS θα βασίζονται στην πλατφόρμα. net της Microsoft. Ο κ. Κυριακόπουλος δήλωσε ότι ήδη κυκλοφορούν οι πρώτες εκδόσεις των εφαρμογών Innovative. Sales (για αυτοματισμό πωλήσεων) και Innovative. Partner (για διαχείριση δικτύου συνεργατών κ. λπ.), ενώ στα μέσα του 2007 θα κυκλοφορήσει η ναυαρχίδα των εφαρμογών και συγκεκριμένα το σύστημα επιχειρηματικού λογισμικού Innovative. ΕRΡ.

Υψηλοί στόχοι

Ο πρόεδρος της DIS υποστήριξε ότι η εταιρεία λογισμικού και υπηρεσιών πληροφορικής διαθέτει ήδη 35 πελάτες και προέβλεψε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα φτάσουν τους 50. Εκτίμησε ότι στην πρώτη χρήση η εταιρεία θα παρουσιάσει έσοδα περί τα δύο εκατ. ευρώ, ενώ την επόμενη θα ξεπεράσουν τα 3,5 εκατ. με περιθώριο καθαρού κέρδους περί το 10%. Στόχος της διοίκησης είναι σαφώς η αγορά των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, δηλαδή ο τομέας στον οποίο είχε εξειδικευθεί στο παρελθόν η LogicDIS. Βασικοί μέτοχοι της νέας εταιρείας είναι η οικογένεια Κυριακόπουλου με ποσοστό 80%, ενώ το υπόλοιπο 20% ελέγχεται από συνεργάτες και στελέχη.