Κοινή ανάπτυξη προϊόντων Singular Logic και Avaya

Κοινή ανάπτυξη προϊόντων Singular Logic και Avaya

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υπογραφή συμφωνίας ανακοίνωσαν χθες η Singular Logic και η αμερικανική Avaya για την από κοινού ανάπτυξη προϊόντων λογισμικού και τη διάθεση των λύσεων και υπηρεσιών της τελευταίας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η SingularLogic και η Avaya θα επικεντρωθούν στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών με στόχο τη βελτίωση της παραγωγικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τη μείωση του κόστους των υποδομών και της επένδυσή τους σε επικοινωνιακά συστήματα, καθώς και τη βελτίωση της σχέσης των εταιρειών αυτών με τους πελάτες τους. Στην ουσία η Singular Logic θα αναπτύξει λογισμικό που θα «γεφυρώνει» τις εφαρμογές προς τις επιχειρήσεις (επιχειρηματικό λογισμικό, σύστημα διαχείρισης πελατών – CRM κ. λπ.) με τις λύσεις IP Office της Avaya. Η τελευταία, διάδοχος της Lucent Technologies, αναπτύσει εφαρμογές και λύσεις για τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και σήμερα διαθέτει περισσότερες από 1,2 εκατ. εγκαταστάσεις συστημάτων διεθνώς. Τα νέα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από το πρώτο τρίμηνο του 2007 και θα αφορούν σε λύσεις έξυπνης διαχείρισης τηλεφωνικού κέντρου από H/Y (εισερχόμενες κλήσεις, κλήσεις σε αναμονή), σύνδεση του CRM λογισμικού Footsteps της Singular Logic με το IP office της Avaya για αναγνώριση καλούντος και παρουσίαση στην οθόνη των στοιχείων που αφορούν τον πελάτη.

Ο κ. Γιώργος Κουντούρης διευθύνων σύμβουλος της Avaya στην Ελλάδα, Κύπρο, Νότια Βαλκάνια και Μάλτα παρουσίασε τις προοπτικές της Avaya στην αγορά της Ελλάδας για τα επόμενα χρόνια και ότι «η αξία των λύσεων που θα διαθέσουμε από κοινού στο πλαίσιο της συμφωνίας που ανακοινώνουμε σήμερα, προσθέτουν λειτουργικότητα και συμβάλλουν στον περιορισμό του κόστους και στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή