Info-Quest: πρόταση για Unisystems

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγους μήνες μετά την απόκτηση του 33% της Unisystems, η διοίκηση της Info-Quest κατέθεσε χθες προαιρετική δημόσια πρόταση για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της πρώτης, στην τιμή των 1,85 ευρώ ανά μετοχή. Η δημόσια πρόταση θα ισχύσει εφόσον κατά τη λήξη της περιόδου αποδοχής ο αριθμός μετοχών που αποκτήσει η Info-Quest ισούται με το 35% του μετοχικού κεφαλαίου της Unisystems. Η Info-Quest κατέχει σήμερα 12.700.000 μετοχές της εισηγμένης, τις οποίες απέκτησε από τον κ. Απόστ. Δοξιάδη. Ο τελευταίος εξακολουθεί να ελέγχει μικρό ποσοστό (6,66%), ενώ η Alpha Bank κατέχει το 9,97%, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Χρηματιστηρίου.

Μετά την πώληση του τομέα τηλεπικοινωνιών (Q-Telecom) η διοίκηση της Info-Quest ενισχύει (μέσω της Unisystems) την παρουσία της στον χώρο της ολοκλήρωσης συστημάτων. Ηδη επικεφαλής της Unisystems τοποθετήθηκε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Intracom κ. Γ. Δεληγιάννης ο οποίος εργαζόταν ως σύμβουλος της Info-Quest. Η τελευταία ανακοίνωσε ότι επανέρχεται και στον τομέα της λιανικής πώλησης προϊόντων πληροφορικής, καθώς ο τομέας χονδρικής διανομής εμφανίζει σημάδια συρρίκνωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή