Αύριο η πρόταση του Ιασώ προς τους προσχωρήσαντες ιατρούς του Λητώ

Αύριο η πρόταση του Ιασώ προς τους προσχωρήσαντες ιατρούς του Λητώ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναμένεται αύριο Παρασκευή η οριστική πρόταση της διοίκησης του Ιασώ προς τους ιατρούς του Λητώ που προσχώρησαν στο δυναμικό του, οπότε και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τις τελικές υπογραφές, οι οποίες αναμένονται λίαν συντόμως.

Με την κατάθεση της σχετικής πρότασης προς το Δ.Σ. της Λητώ Holding, ουσιαστικά θα οριστικοποιηθεί και ο ακριβής αριθμός των ιατρών που θα μετακινηθούν προς το εισηγμένο μαιευτήριο.

Πάντως, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι ιατροί που κατέχουν μετοχές του Λητώ και έχουν υπογράψει με το Ιασώ είναι περί τους 25, ενώ δεν αποκλείεται το νούμερο αυτό σχεδόν να διπλασιασθεί αν προστεθούν και εκείνοι οι οποίοι δεν κατέχουν πλέον μετοχές του μαιευτηρίου. Δηλαδή εκείνοι που αποφάσισαν να πουλήσουν τις μετοχές τους προς το Μητέρα, το οποίο είναι και ο νέος ιδιοκτήτης του Λητώ κατέχοντας το 86% των μετοχών του.

Επίσης, η αυριανή πρόταση προς τη Λητώ Holding θα περιλαμβάνει και την τελική μορφή για τον τρόπο αποπληρωμής των μετοχών του Λητώ που θα πουλήσουν στο Ιασώ οι ιατροί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσχέδιο της πρότασης αυτής που δεν θα διαφοροποιείται σημαντικά από την τελική πρόταση, προβλέπει την τιμή των 13,5 ευρώ ανά μετοχή και την αποπληρωμή του σε 3 δόσεις.

Η πρώτη δόση θα είναι 4 ευρώ ανά μετοχή και θα καταβληθεί κατά την άφιξη των ιατρών στο Ιασώ, η δεύτερη θα είναι ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα -το οποίο δεν έχει ακόμη προσδιορισθεί- και θα αφορά 3 ή 4 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα θα καταβληθούν αρκετά αργότερα.

Ωστόσο, το Δ.Σ. του Ιασώ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο εξαγοράς και άλλης μονάδας του ιατρικού κλάδου με έντονη παρουσία και στην επαρχία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή