Η σχέση της ΕΑΕΕ με το Υγεία δεν «βρήκε γιατρειά»

Η σχέση της ΕΑΕΕ με το Υγεία δεν «βρήκε γιατρειά»

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε οριστική ρήξη φαίνεται ότι οδηγούνται εκ νέου οι σχέσεις της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με το νοσοκομείο «Υγεία» για τη σύναψη συμφωνίας, βάσει της οποίας θα καθορίζονται τα νοσήλια των ασφαλισμένων των εταιρειών σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας. Η ανακοίνωση την προηγούμενη εβδομάδα του «Υγεία» για την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία διαχείρισης ασφαλιστικών προγραμμάτων για λογαριασμό μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών «MedNet Ελλάς», φαίνεται ότι απομακρύνει οριστικά την προοπτική υπογραφής συμφωνίας με την ΕΑΕΕ και επισημοποιεί την τάση των μονομερών συμφωνιών με κάθε ασφαλιστική εταιρεία ξεχωριστά.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας από το «Υγεία», η Ενωση έσπευσε να εκδώσει διευκρινιστική ανακοίνωση, μέσω της οποίας απαριθμεί τα νοσοκομεία ή ιατρικά κέντρα που έχουν ενταχθεί στην συμφωνία με την ίδια. Οπως σημειώνει η ΕΑΕΕ στη σχετική ανακοίνωση στη συμφωνία προς το παρόν έχουν ενταχθεί το «Μετροπόλιταν» και τα νοσηλευτήρια του ομίλου του Ιατρικού Αθηνών (πλην του «Ιατρικού Κέντρου Αθηνών»), ενώ επίκειται συμφωνία με τα νοσηλευτήρια «Μέριμνα Ζωής» και «Θεραπευτήριο Κυψέλης». Η συνεργασία θα προχωρήσει με την «Αθηναϊκή Κλινική» και την «Ευρωκλινική Παίδων», ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται, όπως καταλήγει, οι διαπραγματεύσεις με τα θεραπευτήρια «Λευκός Σταυρός Αθηνών», «Κεντρική Κλινική», «Ομιλος Βιοϊατρικής», «Ερρίκος Ντυνάν» «Μητέρα» και «Αγιος Νικόλαος Πειραιά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή