Επεκτάθηκε η συνεργασία Carouzos-Marc Cain

Επεκτάθηκε η συνεργασία Carouzos-Marc Cain

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο κατάστημα «Marc Cain» εγκαινίασε πρόσφατα η εταιρεία CA-ROUZOS 4ΚΑΠΠΑ ΑΕΒΕ, επιστεγάζοντας την τρίχρονη συνεργασία της με τη γερμανική εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων. Εξάλλου, το brand «Marc Cain» έχει ενταχθεί στο portfolio χονδρικής της CAROUZOS από τις αρχές του 2005. Το πρώτο κατάστημα βρίσκεται στην αγορά της Γλυφάδας, στην οδό Λαμπράκη 16 & Α. Μεταξά, ενώ έπεται και συνέχεια τόσο στην ελληνική αγορά όσο όμως και στην κυπριακή, καθώς η διοίκηση της CAROUZOS ανέλαβε επίσης την αποκλειστική διανομή των συλλογών «Marc Cain» και στην Κύπρο.

Το νέο κατάστημα, διαμορφωμένο σε δύο επίπεδα, συνολικής επιφάνειας 220 τ.μ., φιλοξενεί τις γυναικείες συλλογές ένδυσης Marc Cain Collections και Marc Cain Sports. Η εταιρεία Marc Cain ιδρύθηκε το 1973 στο Κάπρι της Ιταλίας από δύο Γερμανούς, τους Helmut και Roland Schlo tterer. Εκτοτε, η εταιρεία αναπτύχθηκε σημαντικά και σήμερα, 54 ομώνυμα καταστήματα βρίσκονται σε 12 χώρες του κόσμου, ενώ για το 2006 ο κύκλος εργασιών της εκτιμάται σε 120 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία Carouzos δραστηριοποιείται τα τελευταία 34 χρόνια στον χώρο της επώνυμης ένδυσης και υπόδησης, λειτουργώντας σήμερα 17 ομώνυμα καταστήματα και παράλληλα αναπτύσσοντας και μονοθεματικά καταστήματα (Ermenegildo Zegna, Celine και Valentino). Το 2005 πραγματοποίησε πωλήσεις ύψους 37,7 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 6% συγκριτικά με το 2004 και κατέγραψε κέρδη προ φόρων ύψους 1,09 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 71,79%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή