Η εβδομάδα που έρχεται

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρίτη 2 Ιανουαρίου: Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της Αλυσίδας, στις 10:00, στην έδρα της Εταιρείας, 14 χλμ. Θεσ/νικης Πολυγύρου, Θέρμη Θεσ/νικης, με θέμα μεταξύ άλλων την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση κεφαλαίων αναπροσαρμογής παγίων.

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου: Πρώτη Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε., στις 13:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας, στην Αθήνα, Ευτυχίδου 45, Παγκράτι, 2ος όροφος, με κύριο θέμα την έγκριση έκδοσης Κοινού Ομολογιακού Δανείου.

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου: Η ΕΣΥΕ ανακοινώνει στοιχεία για τη χορήγηση αδειών κυκλοφορίας οχημάτων για τον μήνα Δεκέμβριο 2006.

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου: Δημόσια προσφορά Εθνικής Τράπεζας προς μετόχους μειοψηφίας Finansbank.

ΔΕΗ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων -πλην των μετόχων της μειοψηφίας- της Εταιρείας, στις 13:30, στα Γραφεία της Εταιρείας, Χαλκοκονδύλη 30, 6ος όροφος, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή πέντε μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, πλην του διευθύνοντος συμβούλου, λόγω λήξεως της θητείας ισάριθμων μελών.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου: Η ΕΣΥΕ ανακοινώνει τον Δείκτη Βιομηχανικής Παραγωγής για τον μήνα Νοέμβριο του 2006.

Ανακοινώνονται εκτιμήσεις για τις Εμπορευματικές Συναλλαγές του Νοεμβρίου 2006 από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΣΥΕ).

Κρίσιμη η ανακοίνωση της ΕΣΥΕ για την πορεία της οικοδομικής δραστηριότητας στο δεκάμηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2006.

O ΟΟΣΑ ανακοινώνει τον πληθωρισμό για τις χώρες – μέλη.

ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ: Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας, στις 16:00, Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 26, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Προσθήκη διατάξεων σχετικών με τον σκοπό της εταιρείας και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας. 2. Εγκριση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 3. Εγκριση αύξησης της ονομαστικής αξίας της μετοχής λόγω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή