Τον Φεβρουάριο το 10ο συμπόσιο ανθρώπινου δυναμικού από την KPMG

Τον Φεβρουάριο το 10ο συμπόσιο ανθρώπινου δυναμικού από την KPMG

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η KPMG διοργανώνει για 10η συνεχή χρονιά το Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού, την ετήσια διήμερη συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου του Ανθρώπινου Δυναμικού της χώρας. Στη φετινή διοργάνωση, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη δουλειά δύο παγκοσμίως αναγνωρισμένων ανθρώπων του χώρου του Ανθρώπινου Δυναμικού, του Bruce Tulgan και του Neil Roden. Το 10ο Συμπόσιο, που θα περιλαμβάνει ακόμη παρουσιάσεις, case studies και πάνελ συζητήσεων για τα επίκαιρα θέματα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού με συμμετοχή έμπειρων Ελλήνων και ξένων ομιλητών, θα πραγματοποιηθεί με επετειακό χαρακτήρα στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2007, στο Ιδρυμα Ευγενίδου.

Ο Bruce Tulgan θεωρείται ως ο No1 ειδικός στη διαχείριση νέων ανθρώπων στον εργασιακό χώρο. Σύμβουλος μεγάλου αριθμού ηγετών και ανώτατων στελεχών σε μεγάλους οργανισμούς, όπως η JP Morgan και η JC Penney, σε θέματα ηγεσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, ο Bruce Tulgan είναι συγγραφέας δεκαπέντε βιβλίων και περιζήτητος ομιλητής σε μεγάλα συνέδρια. Εχει χαρακτηριστεί ως «ο νέος Tom Peters», ενώ το Management Today τον ξεχώρισε ως έναν από τους λίγους σύγχρονους διανοητές που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «management guru». Το τελευταίο του βιβλίο είναι το «Hot Management», ενώ έχει γράψει και το «Managing Generation X», την πολυσυζητημένη έρευνα για τη Γενιά X στον εργασιακό χώρο. Η εργασία του έχει αποτελέσει θέμα πολλών άρθρων σε όλο τον κόσμο. Από το 1993 διευθύνει τη γνωστή εκπαιδευτική εταιρεία Rainmaker Thinking. Προτού ιδρύσει τη RainmakerThinking, ο Tulgan ήταν δικηγόρος της εταιρείας Carter, Ledyard & Milburn. Είναι απόφοιτος του κολεγίου Amherst και κατέχει πτυχίο νομικής από το New York University School of Law. Κατά τη διάρκεια του 10ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού, ο Bruce Tulgan θα κάνει δύο παρουσιάσεις: Νέοι Ηγέτες: Αναπτύσσοντας τη Νέα Γενιά Στελεχών, και Κερδίζοντας τον Πόλεμο των Ταλέντων.

Ο Neil Roden, Group HR Director της Royal Bank of Scotland και κορυφαίος επαγγελματίας στον χώρο του ανθρώπινου δυναμικού, εμφανίζεται πρώτος στη λίστα των «40 Σημαντικότερων Επαγγελματιών Ανθρώπινου Δυναμικού» (portal «personneltoday.com») και δεύτερος στη λίστα των «100 Ισχυρών Ανθρώπων στον χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού» (περιοδικό «Human Resources»).

Ακόμη, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 10ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού, θα απονεμηθούν τα Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού 2007 στις τρεις εταιρείες που θα διακριθούν για την καινοτομία, την πρωτοτυπία και την αποτελεσματικότητα εφαρμογών και συστημάτων Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού που εφαρμόστηκαν κατά το προηγούμενο έτος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή