Η εβδομάδα που έρχεται

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. Α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας, στις 10.00, στην Αθήνα, στην αίθουσα Grand Ballroom τoυ Ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» (Βασ. Γεωργίου Α΄ αρ. 1), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας με εισφορά σε είδος, κατ’ ελάχιστον 308.872.139 και κατ’ ανώτατο όριο 772.180.348 μετοχών της Marfin Popular Bank Public Co Ltd και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων της τράπεζας υπέρ των μετόχων της παραπάνω εταιρείας που θα αποδεχθούν τη Δημόσια Πρόταση που έχει υποβάλει η τράπεζα για την απόκτηση ποσοστού κατ’ ελάχιστον 40% και κατά μέγιστο 100% του μετοχικού κεφαλαίου αυτής. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου. 3. Παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας.

ΤΡΙΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΛΑΪΣ – UNILEVER Α.Ε. Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 11.00, στα γραφεία της εταιρείας, στο Νέο Φάληρο Πειραιώς, Αθηνών 74 (είσοδος από οδό Κανελλοπούλου), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Μεταφορά της έδρας της εταιρείας από τον Δήμο Πειραιά στον Δήμο Αμαρουσίου με ταυτόχρονη τροποποίηση του αρθ. 1 του Καταστατικού αυτής.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΡ-ΦΙΛ ΑΕΒΕ Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρείας, στις 11.00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, στο Αιγίνειο Πιερίας (67ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Αθήνας), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2006 και έγκριση της αμοιβής αυτών. 2. Επικύρωση απόφασης Δ.Σ. για μη συμμετοχή της ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΡ-ΦΙΛ ΑΕΒΕ στην αύξηση κεφαλαίου της ΒΑΦΕΙΑ ΦΙΝΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΙΝ-ΦΙΛ Α.Ε. 3. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΣΠ. ΤΑΣΟΓΛΟΥ Α.Ε. – DELONGHI Εκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 12.00, στην έδρα της εταιρείας, στο Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής και στα επί της οδού Τατοΐου 112 γραφεία της εταιρείας (2ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση αντικατάστασης παραιτηθέντων μελών του Δ.Σ. με αποφάσεις του Δ.Σ. 2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 3. Αλλαγή επωνυμίας και τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή