Διαπραγματεύσεις ΟΠΑΠ – Intralot για τη νέα τεχνολογική πλατφόρμα του οργανισμού

Διαπραγματεύσεις ΟΠΑΠ – Intralot για τη νέα τεχνολογική πλατφόρμα του οργανισμού

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην επέκταση της συμφωνίας που υπέγραψε το περασμένο φθινόπωρο με την Intralot προσανατολίζεται ο ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του οργανισμού κ. Β. Νειάδα, η διοίκηση του ΟΠΑΠ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συμφωνίας, καθώς έχει καθυστερήσει η ανεύρεση του αναδόχου για τη νέα τεχνολογική πλατφόρμα του οργανισμού. «Ακόμη και αν έχουμε τον ανάδοχο στις 15 Ιουλίου ο ΟΠΑΠ θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει με το παλιό σύστημα», είπε ο κ. Νειάδας. Ο ίδιος ωστόσο, στη χθεσινή τηλεφωνική διάσκεψη με τους αναλυτές, σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ακύρωσης της διαδικασίας επιλογής αναδόχου για τη νέα τεχνολογική πλατφόρμα. Πάντως, ο κ. Νειάδας γνωστοποίησε ότι ο ΟΠΑΠ βρίσκεται σε συζητήσεις με τρίτους για την επέκταση των δραστηριοτήτων του στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ανέφερε τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις συζητήσεων που στόχο έχουν, μεταξύ άλλων, την έλευση του Euromillion στη ΝΑ Ευρώπη σε συνεργασία με αντίστοιχους οργανισμούς, τη μετοχική συμμετοχή του ΟΠΑΠ σε άλλο ομοειδή ευρωπαϊκό οργανισμό τυχερών παιχνιδιών, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ανάπτυξης του παιχνιδιού ΚΙΝΟ σε ευρωπαϊκή λοταρία και τέλος την ανάπτυξη «Αθλητικού Στοιχήματος» σε διακρατικό επίπεδο σε συνεργασία επίσης με άλλους ομοειδείς οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών.

Η διοίκηση του ΟΠΑΠ σημείωσε με έμφαση ότι οι κινήσεις που θα γίνουν σε αγορές του εξωτερικού, σε καμία περίπτωση δεν θα αμφισβητήσουν τη θέση -το μονοπώλιο- των οργανισμών στις συγκεκριμένες αγορές.Β. Μανδραβελησ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή