Προνόμια με την υπηρεσία Citigold

Προνόμια με την υπηρεσία Citigold

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσβαση στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και σε αποκλειστικά προνόμια εξασφαλίζει η υπηρεσία Citigold της Citibank, Σπου απευθύνεται στους πελάτες που εμπιστεύονται στην τράπεζα περισσότερα από 75.000 ευρώ ή 100.000 δολάρια. Η τραπεζική σχέση Citigold βασίζεται στην άμεση συνεργασία με τον προσωπικό τραπεζικό σύμβουλο, μέσω της οποίας παρουσιάζονται στον πελάτη εξειδικευμένα προϊόντα σε όλους τους χρηματοοικονομικούς τομείς σε συνδυασμό με προνομιακές και ευέλικτες υπηρεσίες. Ο προσωπικός τραπεζικός σύμβουλος Citigold εξυπηρετεί περιορισμένο αριθμό πελατών και διατηρεί συχνή επαφή μαζί τους, γνωρίζει τους στόχους και τις ανάγκες τους και μπορεί να τους προτείνει τραπεζικές λύσεις που να τους αφορούν άμεσα σε όλο το φάσμα των τραπεζικών προϊόντων.

Σημαντικά στοιχεία της προνομιακής εξυπηρέτησης Citigold αποτελούν:

– Η προνομιακή τιμολόγηση σε υπηρεσίες και προϊόντα Citibank.

– Η τακτική ενημέρωση για τις τρέχουσες διεθνείς οικονομικές εξελίξεις.

– Η χρυσή Citibank Cash Card, που εξασφαλίζει διπλάσια όρια ανάληψης μετρητών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πρόσβαση στην υπηρεσία Citigold Lifestyle Management και προτεραιότητα στο Citigold Citiphone.

– Η νέα υπηρεσία Citigold Lifestyle Management, που πραγματοποιεί ιδιαίτερες παρουσιάσεις ξεχωριστών επενδυτικών προϊόντων, αναζητεί και κλείνει τις καλύτερες θέσεις σε πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προτείνει ιδέες για δώρα και φροντίζει για την παράδοσή τους εκεί που επιθυμεί ο πελάτης, παρέχει πληροφορίες για εστιατόρια και ξεχωριστές γεύσεις και τέλος προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε VIP lounge.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή