Νέο κατάστημα από Νotos Galleries Home στα βόρεια προάστια

Νέο κατάστημα από Νotos Galleries Home στα βόρεια προάστια

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεύτερο κατάστημα Νotos Galleries Home πρόκειται να λειτουργήσει ο όμιλος Notos Com, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες της πελατείας του στα βόρεια προάστια της Αθήνας. «Η λειτουργία του νέου αυτού σημείου κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου να εξυπηρετηθεί καλύτερα η πελατειακή του βάση, ενώ η δημιουργία περισσότερων πολυκαταστημάτων επίπλων και οικιακού εξοπλισμού σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αποτελεί ένα ρεαλιστικό ενδεχόμενο», τόνισε στην «Κ» ο γενικός διευθυντής του Notos Galleries Home, κ. Ν. Γαβαλάκης.

Στην πλατεία Κοτζιά

Εξάλλου, η πορεία του πολυκαταστήματος που λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας είναι αρκετά ανοδική. Συγκεκριμένα, το πολυκατάστημα της πλατείας Κοτζιά, που διαθέτει κυρίως επώνυμες συλλογές επίπλων και αξεσουάρ για το σπίτι, πραγματοποίησε πωλήσεις ύψους 25 εκατ. ευρώ το 2006, έναντι 17 εκατ. ευρώ το 2005, τρέχει στο πεντάμηνο της τρέχουσας χρήσης με ρυθμούς της τάξεως του +28% και εκτιμάται ότι θα κλείσει τη χρήση του 2007 με κύκλο εργασιών ύψους 33 εκατ. ευρώ και σημαντική κερδοφορία. «Συνολικά η αγορά παρουσιάζει στασιμότητα και όχι επιδείνωση, στοιχείο που είναι μάλλον θετικό στην παρούσα φάση», επισημαίνει ο κ. Γαβαλάκης, υπογραμμίζοντας ότι η χρυσή συνταγή βρίσκεται στην προώθηση των αναγκαίων προσαρμογών εκ μέρους των επιχειρήσεων, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των αγοραστών, όπως διαμορφώνονται σήμερα. «Ο κόσμος συνεχίζει να ξοδεύει, έστω και αν δανείζεται», καταλήγει ο κ. Γαβαλάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή