AGENDA

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρείας στις 12.00, στα γραφεία της, στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

VΕΤΕRΙΝ ΑΒΕΕ *

Εκτακτη γενική συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 16.00, στο ξενοδοχείο ATHENAUM INTERCONTINENTAL, αίθουσα Athenaum Conference Center (Main Lobby), Λεωφ. Συγγρού 89-93, Αθήνα.

Ε. ΠΑΪΡΗΣ ΑΒΕΕ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ *

Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 11.00, στα κεντρικά γραφεία της έδρας της εταιρείας, θέση Γκορυτσά, Ασπρόπυργος.

ΙΛΥΔΑ Α.Ε. *

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 17.00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, Αδριανείου 29, Ν. Ψυχικό.

ΚLΕΕΜΑΝΝ HELLAS ABEE *

Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 14.00, στην έδρα της εταιρείας, στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς.

ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΥΓΕΙΑ Α.Ε. *

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 16.00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της «Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος» Α.Ε., Λεωφ. Κηφισίας 24Β, ισόγειο, στο Αμαρούσιο Αττικής.

ΕURΟLΙΝΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ *

Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 10.00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της «Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε.», Λεωφ. Κηφισίας 24Β, ισόγειο, στο Αμαρούσιο Αττικής.

ΚΕGΟ Α.Ε. *

Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 14.00, στην έδρα της εταιρείας, στο 1ο χλμ. Νέας Αρτάκης Ψαχνών, Νέα Αρτάκη Ευβοίας.

UΝΙΒRΑΙΝ Α.Ε. *

Β’ επαναληπτική συνεδρίαση της τακτικής γενικής συνέλευσης, των μετόχων της εταιρείας στις 11.00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, 19,5 χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, Β΄ κτιριακό συγκρότημα της Ανώνυμης Εταιρείας INTRACOM HOLDINGS, στον Δήμο Παιανίας Αττικής.

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ Α.Ε. *

Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 10.00, στα γραφεία της εταιρείας, στο 5ο Χλμ. Ε.Ο. Λαρίση- Αθηνών, Λάρισα.

ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. *

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 12.00, στην έδρα της εταιρείας, Ολύμπου 32, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή