ΕΒΔΟΜΑΔΑ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγορά ακινήτου από τη Eurobank Ρroperties

Στην αγορά ακινήτου συνολικής δομημένης επιφάνειας 17.847,58 τ.μ. προχώρησε η Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ στο πλαίσιο επένδυσης 24 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για πρώην βιομηχανικό συγκρότημα κτιρίων (πρώην εργοστάσιο ΑΝΑΤΟ-ΛΙΑ) με πολεοδομική χρήση γραφείων, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βυζαντίου και Καχραμάνογλου στη Νέα Ιωνία Αττικής. H πωλήτρια εταιρεία πραγματοποιεί κατασκευαστικές εργασίες αλλαγής χρήσης και αναβάθμισης του ακινήτου προϋπολογισμού 3,5 εκατ. ευρώ περίπου, ώστε να διαμορφωθεί για χρήση γραφείων.

Cosmofon: νέα εταιρική ταυτότητα

Τη νέα της εταιρική ταυτότητα παρουσίασε η Cosmofon, η οποία στόχο έχει να επισφραγίσει την πλήρη ένταξή της στον όμιλο Cosmote. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία αλλάζει το εταιρικό της λογότυπο, και αντίστοιχα, τη σήμανση των καταστημάτων, τις συσκευασίες των προϊόντων και την εταιρική ιστοσελίδα της, με στόχο να αποτυπωθεί και οπτικά η σχέση της με τον όμιλο Cosmote.

Υπηρεσίες ticketing από την Ιnfo-Quest

Υπηρεσίες ticketing προσφέρει η Info-Quest με στόχο την κάλυψη όλης της ελληνικής επικράτειας. Η εταιρεία ανέπτυξε την ηλεκτρονική πύλη Ticket Quest που απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό μέσω, όπως αναφέρει η ίδια, ενός εύχρηστου, ασφαλούς και υψηλών προδιαγραφών on line συστήματος. Η πύλη προσφέρει ακόμη πληροφόρηση παράλληλα με τις οργανωμένες υπηρεσίες κράτησης, αγοράς, καθώς και παράδοσης εισιτηρίων που αφορούν πολιτιστικές, αθλητικές και γενικότερα ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή