Προνομιακός λογαριασμός για επιχειρήσεις από τη Eurobank

Προνομιακός λογαριασμός για επιχειρήσεις από τη Eurobank

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εναν νέο πρωτοποριακό λογαριασμό, τον «Eurobank e-Οψεως», που απευθύνεται ειδικά προς τις επιχειρήσεις, δημιούργησε η Eurobank EFG, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων για μείωση του λειτουργικού τους κόστους και για αύξηση της αποτελεσματικότητάς τους. Ο «Eurobank e-Οψεως» προσφέρει εντελώς δωρεάν σε όσες επιχειρήσεις διατηρούν τον λογαριασμό αυτό μια δέσμη ηλεκτρονικών υπηρεσιών που διεκπεραιώνονται δωρεάν, ενώ ταυτόχρονα η επιχείρηση απολαμβάνει προνομιακές χρεώσεις για άλλες συναλλαγές. Ειδικότερα, οι υπηρεσίες που παρέχονται στις επιχειρήσεις είναι:

– Δωρεάν εισερχόμενα εμβάσματα σε ευρώ, από λογαριασμούς που τηρούνται σε οποιαδήποτε τράπεζα εντός Ελλάδος, μέσω του Ιnternet.

– Δωρεάν εξερχόμενα εμβάσματα σε ευρώ, σε λογαριασμούς που τηρούνται σε οποιαδήποτε τράπεζα εντός Ελλάδος, για ποσά έως 100.000 ευρώ ανά έμβασμα μέσω του Ιnternet.

–  Δωρεάν πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ, τηλεφωνίας, προϊόντων της τράπεζας ή θυγατρικών της μέσω του Ιnternet.

– Δωρεάν παραγγελία μπλοκ επιταγών, μέσω του Ιnternet.

– Δωρεάν εκτέλεση μισθοδοσίας με αποστολή αρχείου μέσω του Ιnternet.

– Δωρεάν πληρωμές ΙΚΑ και ΦΠΑ μέσω του Ιnternet.

– Δωρεάν μεταφορές σε λογαριασμούς σας και τρίτων που τηρούνται στη Eurobank, μέσω του Ιnternet.

– Εισαγωγές και εξαγωγές, με προνομιακή τιμολόγηση, για όλες τις συναλλαγές που υλοποιούνται μέσω του Ιnternet και της εφαρμογής ΜΕΛΛΟΝ LINE Πληρωμών – Εισπράξεων.

– Δυνατότητα διεθνούς ηλεκτρονικής διαχείρισης της ρευστότητας της επιχείρησης, με παρακολούθηση των υπολοίπων και των κινήσεων του συνόλου των λογαριασμών της επιχείρησης σε όλες τις τράπεζες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μέσω του Ιnternet.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή